Очаквам предложения

oSViRePql написа:....мисля да намеря една счупена щора да и махна водачите и да ги сложа на кора направена от предосано дърво или нещо такова... защото ми е нужно да се маха от време на време![]()
Очаквам предложения
creativs написа:oSViRePql написа:....мисля да намеря една счупена щора да и махна водачите и да ги сложа на кора направена от предосано дърво или нещо такова... защото ми е нужно да се маха от време на време![]()
Очаквам предложения
Дам така ще стане.На теб ти трябват 20-25 см кора,а за останалата част до стъклото може да си ползваш щората
oSViRePql написа:creativs написа:oSViRePql написа:....мисля да намеря една счупена щора да и махна водачите и да ги сложа на кора направена от предосано дърво или нещо такова... защото ми е нужно да се маха от време на време![]()
Очаквам предложения
Дам така ще стане.На теб ти трябват 20-25 см кора,а за останалата част до стъклото може да си ползваш щората
И аз така мисля слагам кората и после си слагам щората... но мисля че ще остане разтояние до седалкитетрябва утре да видя дали остава или не. Благодаря колега за мнението!
creativs написа:mafiacartel написа:Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.
Дам това е по-добрия вариант,щото багажника е голям и няма има кой знае какъв ефект
creativs написа:mafiacartel написа:Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.
Дам това е по-добрия вариант,щото багажника е голям и няма има кой знае какъв ефект
oSViRePql написа:creativs написа:mafiacartel написа:Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.
Мога да си направя кората и отдолу да направя по една кутия.. няма ли да е по-добреСамо че какъв трябва да е обема горе-долу?
oSViRePql написа:creativs написа:mafiacartel написа:Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.
Мога да си направя кората и отдолу да направя по една кутия.. няма ли да е по-добреСамо че какъв трябва да е обема горе-долу?
oSViRePql написа:Ти хубаво ще ги направиш ама друго си е като има опора
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта