Къде да сложа елипсите в пасат Б4 комби?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Къде да сложа елипсите в пасат Б4 комби?

Мнениеот oSViRePql » Вто 21 авг 2007 22:45

Днес си купих едни прилични LG-та защото до сега бях на предни пищялки и среди + бас кутия но отзад ми идва много бас без среда и пищялка... Сега идва другия проблем... къде да ги сложа? Не ми се иска отзад на вратите защото пак няма да се чуват както трябва. Въпроса ми е дали някой колега не си е приспособявал кора там където свършва щората и започват седалките :roll: Това ми идва като идея нищо друго... мисля да намеря една счупена щора да и махна водачите и да ги сложа на кора направена от предосано дърво или нещо такова... защото ми е нужно да се маха от време на време :?

Очаквам предложения :)

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Re: Къде да сложа елипсите в пасат Б4 комби?

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 21 авг 2007 22:50

oSViRePql написа:....мисля да намеря една счупена щора да и махна водачите и да ги сложа на кора направена от предосано дърво или нещо такова... защото ми е нужно да се маха от време на време :?

Дам така ще стане ;).На теб ти трябват 20-25 см кора,а за останалата част до стъклото може да си ползваш щората :D

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 21 авг 2007 22:55

creativs написа:
oSViRePql написа:....мисля да намеря една счупена щора да и махна водачите и да ги сложа на кора направена от предосано дърво или нещо такова... защото ми е нужно да се маха от време на време :?

Дам така ще стане ;).На теб ти трябват 20-25 см кора,а за останалата част до стъклото може да си ползваш щората :D

И аз така мисля слагам кората и после си слагам щората... но мисля че ще остане разтояние до седалките :roll: трябва утре да видя дали остава или не. Благодаря колега за мнението!

Дали има някой колега който е правил нещо подобно?

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 21 авг 2007 23:04

oSViRePql написа:
creativs написа:

И аз така мисля слагам кората и после си слагам щората... но мисля че ще остане разтояние до седалките :roll: трябва утре да видя дали остава или не. Благодаря колега за мнението!

Ще стане ;) Кората я направи от шперплат :) Тя ще започва от седалката и продължава назад 20 см(примерно) изрязваш си отворите за говорителите,тапицираш си я с някакъв плат и от кората до джама си слагаш щората :)

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Вто 21 авг 2007 23:17

Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 21 авг 2007 23:20

mafiacartel написа:Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.

Дам това е по-добрия вариант,щото багажника е голям и няма има кой знае какъв ефект ;)

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Вто 21 авг 2007 23:26

creativs написа:
mafiacartel написа:Има и вариянт да си зглобиш кутия и да ги сложиш вътре в нея. Много по добре ще се чува иначе така в открит обем нищо няма да постигнеш според мен.

Дам това е по-добрия вариант,щото багажника е голям и няма има кой знае какъв ефект ;)

Да така е и ще останеш доста по доволен. Успех ;)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 21 авг 2007 23:26

creativs написа:

Мога да си направя кората и отдолу да направя по една кутия.. няма ли да е по-добре :roll: Само че какъв трябва да е обема горе-долу?

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 21 авг 2007 23:27

oSViRePql написа:
creativs написа:

Мога да си направя кората и отдолу да направя по една кутия.. няма ли да е по-добре :roll: Само че какъв трябва да е обема горе-долу?

Какви са говорителите :roll:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 21 авг 2007 23:28

Стандартни елипси LG и се водят 70W RMS

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 21 авг 2007 23:30

oSViRePql написа:
creativs написа:

Ти хубаво ще ги направиш ама друго си е като има опора ;)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 21 авг 2007 23:37

Ти хубаво ще ги направиш ама друго си е като има опора ;)[/quote]

Мисълта ми беше да си направя кората и пак от шперплат да си направя отдолу под говорителите кутии и да ги хвана с болтове... не знам дали ме разбра :roll:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 21 авг 2007 23:44

oSViRePql написа:Ти хубаво ще ги направиш ама друго си е като има опора ;)

Мисълта ми беше да си направя кората и пак от шперплат да си направя отдолу под говорителите кутии и да ги хвана с болтове... не знам дали ме разбра :roll:[/quote]

Много добре те разбрах колега ама кат виснат тез кутий :roll:

Може да направиш една обща кутия която да идва на нивото на щората и ще изглежда все едно е кора ;)

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Вто 21 авг 2007 23:50

а няма ли да стане на самата каса да се удължи нагоре и в отделни обеми да са елипсите или е туба :?:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Вто 21 авг 2007 23:51

Т.е. да си е цяла кутия но а не 2 отделни и отгоре да си е пак като кора така ли? :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”