И имам един въпрос - (да разведря малко обстановката)-защо като изпия една бутилка ракия и имам проблем със зрението

joker написа:...включително и болестите(ние не боледуваме по-малко от другите)...
Стиви Джи написа:Казват, че медицината се учи цял живот.
А някои лекари по цял ден спамят по форумите.
vasstop написа:joker написа:...и защото този форум е превъзходно място за краткотраен отдих от стреса, а интелектуалният диалог тук до голяма степен превъзхожда някои безсмислени разговори из коридорите...
...бих ти сложил специален ранг, заслужаваш си го, само си избери какъв да бъде
kokovanev написа:Здрасти, joker! Сега виждам темата... Мн. добре разбирам искреното ти възмущение - логично е за човек, отдаден на тази прекрасна, но често неблагодарна професия... Но не пропускаш ли някои факти, довели до такава идея?
1. Ситуацията в БГ - народа няма хляб, набляга се на зрелищата...
2. Насочва се напрежението в някаква посока /коя да е/, само да не е към управниците...![]()
3. Колегите ти искат достойно възнаграждение за труда си - нормално, учителите и вс. останали - също, но погледнете за справка ср. раб. заплата в БГ - официалната...![]()
4. Доста твои "колеги" по професия /те не са Доктори за мен!/ се превърнаха в изнудвачи-бизнесмени, спекулиращи със здравето, болката, живота на пациентите си - няма по-грозно нещо, повярвай...
5. Касата не и стигат парите - търсят и под вола теле вече, покрай сухото ще гори и мокрото - това е ясно, ама и доста сухо се събра - от ортопедите, през хирурзите, та до пулмолозите... За недоразумението "личен лекар" да не се отплесваме...
Може да се изрежда още доста, но е обед, отивам да хапна нещо с 1 мн. симпатична колежка...![]()
П.П. joker, може да е поизтъркано, но нали знаеш, че присъстващите винаги правят изключение! Оставам с най-добри, приятелски чувства лично към теб, надявам се - и ти също!![]()
hristian37 написа:JOKER - личен доктор на vwclub.bg
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Пиши в коя област на докторството си
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 119 госта