Здр, колеги,
Свалих си тавана днес, защото беше увиснал отвсякъде. Проблема е, че една част, около шибедаха, беше пукната и при свалянето просто се откъсна.
Така като го гледам, не ми се вижда мн сложно да се фиксират двете парчета с нещо, като планка от горната страна. Мисля да използвам парчета марля, примерно, намазани с някаква смола.
Дали някой тук има идея, какво мога да използвам в случая? Дали да е смола или някакво твърдо лепило ще ми свърши рбота?
мерси!

Счупена кора на таван Г2
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
със смола трябва да стане с С200 също би трябвало но аз съм за смолата
Мерси за идеите, колеги! Мисля да пеобвам с С200, па да видим...
Втора ръка таван би бил идеалния вариант, но такъв с шибедах май трудно ще намерия...
Търсачката я ползвам редовно и темата със снимките ми е добре позната. Но в случая за моя проблем с лепенето няма нищо.
Мерси все пак
Втора ръка таван би бил идеалния вариант, но такъв с шибедах май трудно ще намерия...
ivkata написа:Ако пък решиш да ползваш и търсачката,каква хубава тема има със снимки,шапката ще ти падне.
Търсачката я ползвам редовно и темата със снимките ми е добре позната. Но в случая за моя проблем с лепенето няма нищо.
Мерси все пак

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:21, променено общо 1 път.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
не ти трябва таван с шибидах той е същия ти само ще си отрежеш дупката
Re: .
biostrong написа:не ти трябва таван с шибидах той е същия ти само ще си отрежеш дупката
Това сигурно ли е, че е така? Питам, защото ми направи впечатление, че моят таван не е равен, а е като на 2 нива - по-нисък е там, където е шибидаха и по цялата дължина на движението му, а след това някъде над задната седалка, кората вече е прибрана с няколко санта по-нагоре.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
tiffi написа:biostrong написа:не ти трябва таван с шибидах той е същия ти само ще си отрежеш дупката
Това сигурно ли е, че е така? Питам, защото ми направи впечатление, че моят таван не е равен, а е като на 2 нива - по-нисък е там, където е шибидаха и по цялата дължина на движението му, а след това някъде над задната седалка, кората вече е прибрана с няколко санта по-нагоре.
питай колегата FreeSoul той неговия мисля че така го направи
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Не стават ,не са съвместими за съжалениеbiostrong написа:не ти трябва таван с шибидах той е същия ти само ще си отрежеш дупката

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:21, променено общо 1 път.
А някакви идеи за плат за таван? С търсачката попаднах на един магазин за тапицерии в Горубляне. Днес отидох да го видя, имаше плат за таван с дунапрен - 10лв/лм. Проблема е, че не изглеждаше както очквах, малко тънък ми се видя палта... Освен това не съм сигурен, че искам плата да е с дунапрен... шубе ме е да не се отлепи пак...
Въпроса ми е към колегите, които сте правили таван, какъв плат използвахте, колко струваше и от къде?
tnx
Въпроса ми е към колегите, които сте правили таван, какъв плат използвахте, колко струваше и от къде?
tnx
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”