Малки модификации.. ABF
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
grandvizitor написа:аз сипвам само 95 на чистия лукойл. сипвах 1-2 пъти 98 оттам, но не забелязах никаква разлика (полужителна) - не намаля разхода и не тръгна повече (но съответно нямаше и отрицателен ефект - просто си беше същото). Сипвах и V-Power 5-6 пъти и пак същото... Какво мислите?
виж V-Powera осезаемо е зле. Преди зареждах само от Лукойл ама нещо по едно време вдигна разхода и почнах да зареждам 95 от ЕКО (доволен)
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
За бензина има много теми и това че примерно слагаш по голям октан не значи че колата ще тръгне повече.Зависи какви са и настроиките и когато се чипоса се измества леко центровката в предварение и затова се осеща разлика с 98 но ако колата е настроена за 95 и 200октана да и сипеш разлика няма да имаgrandvizitor написа:аз сипвам само 95 на чистия лукойл. сипвах 1-2 пъти 98 оттам, но не забелязах никаква разлика (полужителна) - не намаля разхода и не тръгна повече (но съответно нямаше и отрицателен ефект - просто си беше същото). Сипвах и V-Power 5-6 пъти и пак същото... Какво мислите?

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Именно това имам предвид,малко по ситен е и тва е даже ментаците пропускат повече въздух.Няма как да върви с ментака нито повече нито по малко понеже спртният филтър за мен е само звуков ефектVizor написа:Просто к&н е много качествен съответно пропуска по малко пикни.. това е философията
иначе незнам как с друг филтър ще върви по малко

- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Досега не съм пробвал JR и нямам представа за качеството. K&N се занимават единствено с производството на филтри. Усилията им са насочени изцяло в тази сфера. Друг пример за това е Herz те произвеждат само озвучение и са по-скъпи от останалите определено има за какво. Проблемът е че Импас яко товарят цените.
- grandvizitor
- Автомобил:
- Двигател:
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Vizor написа:Просто к&н е много качествен съответно пропуска по малко пикни.. това е философията
иначе незнам как с друг филтър ще върви по малко
Не мисля, че от K&N има драстична разлика до JR или илиенски ментак. Дори може да са еднакви!!! НО, ще си сложа пак K&N щото смятам че е най доброто в този бранш (или с най-силна реклама

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
grandvizitor написа:Да им се не види на тия от Импас.. нямали в момента за абф панелен филтър, сега трябва да чакам до другата седмица.. Между другото такъв филтър там е 164лв. Някой да знае откъде на друго място мога да взема и тия 164лв не са ли множко, говоря само за K&N ??
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=56540