Tsetso написа:колеги смених повдига4и и пак трка със монтьора ми мислим да не е бутален болт или клапан
но триабва да се отваря .
НЯКАКВИ САВЕТИ ИЛИ МНЕНИЯ ПРЕДИ ДА Я ОТВАРЯМЕ.
ЗА СЪБОРА ТРЕА ДА Е ПУ6КА
Провери си налягането на маслото......
Провери си налягането на маслото......
Tsetso написа:колеги смених повдига4и и пак трка със монтьора ми мислим да не е бутален болт или клапан
но триабва да се отваря .
НЯКАКВИ САВЕТИ ИЛИ МНЕНИЯ ПРЕДИ ДА Я ОТВАРЯМЕ.
ЗА СЪБОРА ТРЕА ДА Е ПУ6КА
jetta75 написа:Този Fuchs е голям сап.От Ауто + ли го вземаш?Повдигачите трябва да са поне INA около 20лв. за брой.Буталният болт чука при студен и при топъл двигател и то много звънко и силно.
чакала написа:jetta75 написа:Този Fuchs е голям сап.От Ауто + ли го вземаш?Повдигачите трябва да са поне INA около 20лв. за брой.Буталният болт чука при студен и при топъл двигател и то много звънко и силно.
Да от там. Много ми чукаха мойте повдигачи, звука беше станал близък до този на дизелов двигател, адски дразнеше...и откакто му сипах това взе да мърка. Втори път сменям с това масло, сега съм на 6к и няма чукане при студен старт. Много съм доволен от маслото.
е значи какво излиза че като се сложи оригинално масло от Германия двигателя си пее...а тук само ментаци и да се чудиш какво да слагаш вече,този FUSHS от къде се купува?slav написа:чакала написа:jetta75 написа:Този Fuchs е голям сап.От Ауто + ли го вземаш?Повдигачите трябва да са поне INA около 20лв. за брой.Буталният болт чука при студен и при топъл двигател и то много звънко и силно.
Да от там. Много ми чукаха мойте повдигачи, звука беше станал близък до този на дизелов двигател, адски дразнеше...и откакто му сипах това взе да мърка. Втори път сменям с това масло, сега съм на 6к и няма чукане при студен старт. Много съм доволен от маслото.
И аз карам с това масло и за сега съм доволен. Между другото имам познат в А+ и според него поне за това масло гарантират че идва от Германия защото са му официалния вностител, или поне същите собственици са вносителя. Така че по-добре да не е толкова известна марка маслото но да е истинско, отколкото да е известна и наливано в някой гараж
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 75 госта