Голфа пали когато си поиска.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
diduli
Автомобил:
Двигател:

Голфа пали когато си поиска.

Мнениеот diduli » Чет 23 авг 2007 19:00

Za6to Golfa mi pali kogato si iska.Do skoro ne pale6e samo kogato vali dajd.I se dave6e,a segs vze da ne pali i na suho.Abe edin pat pali edin pat ne pali.I to vednaga sled tova.Niakoi znae li kakav e problema.Na skoro smeniah kabelite nee ot tiah.ne znam ot kakvo e.
Blagodaria predvaritelno!

mod edit: L&R
Това трябва да изглежда така:
Защо голфа пали когато си поиска? До скоро не палеше само когато вали дъжд и се давеше след като запали, а сега взе да не пали и в сухо време. Един път пали , един път не пали :roll: . На скоро смених кабелите на свещите не е от тях, не знам какво е :roll:
Благодаря ви предварително!

Симулантен превод L&R

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: ne mi pali golfa

Мнениеот Ludia » Чет 23 авг 2007 19:06

diduli написа:Za6to Golfa mi pali kogato si iska.Do skoro ne pale6e samo kogato vali dajd.I se dave6e,a segs vze da ne pali i na suho.Abe edin pat pali edin pat ne pali.I to vednaga sled tova.Niakoi znae li kakav e problema.Na skoro smeniah kabelite nee ot tiah.ne znam ot kakvo e.

пиши на български

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: ne mi pali golfa

Мнениеот Дашо » Чет 23 авг 2007 19:23

Ludia написа:
diduli написа:Za6to Golfa mi pali kogato si iska.Do skoro ne pale6e samo kogato vali dajd.I se dave6e,a segs vze da ne pali i na suho.Abe edin pat pali edin pat ne pali.I to vednaga sled tova.Niakoi znae li kakav e problema.Na skoro smeniah kabelite nee ot tiah.ne znam ot kakvo e.

пиши на български

И раздела е грешен колега.Тая тема е за техническия форум на ФВ Голф.
А да не би да ти е прецакана бензиновата помпа :roll:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 23 авг 2007 20:09

Така ... колега ти не си от нашия квартал не знам какъв ти е голфа дай подробности ???

Датчика на Хол може да тестваш в момент на не палене, също бобинката и комутатора.

Потребителски аватар
protoberans
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот protoberans » Пет 24 авг 2007 6:51

и като запали всичко наред ли е?

вадиш лулите, развиваш 1 свещ въртиш ключа, ако мирише на бензин търсиш проблема в тоците... комутатор, запалителна бубина, ако не мирише на бенз - бензинова помпа например.

Потребителски аватар
hongi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hongi » Пон 27 авг 2007 16:10

Ако искаш пробвай следното. Вземи едно от онези пръскала дето са за миене на прозорци напълни тубичката с вода. запали колата в пълен мрак и пръскай над двигателя около кабелите свещите делкото и бобината ако не виждаш искри от някаде примерно пробив в корпуса на бобината и други . Остава според мен да е Датчик на Хол едно черно пласмаово наполовина се подава от делкото на него се закача букса с три кабела. успех

Потребителски аватар
polturgais
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polturgais » Пон 27 авг 2007 18:55

колеги аз сменях датчика на хол , значи ако е от него при топла кола гасне и не иска да запали почва се едно щракане и играе целия оборотомер , та като е топла колата и изгасне сипваш вурху делкото (като внимава6 да не намокриш кабелчетата на датчика ) студена вода и се качваш и вуртиш и ако запали 90% е датчика , но според мен проблема при колегата е от комутатора

Потребителски аватар
bohema72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bohema72 » Вто 28 авг 2007 13:02

И при мен беше така,има черна кутия,която се намира зад бушоните,почисти клемите и трябва да е ок.Аз така бях близо 2 години,докато разбера откъде е.Мисля че това е компа на колата,поне така ми казаха...успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”