Малки модификации.. ABF

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 22 авг 2007 20:46

neon написа:
Vizor написа:Просто к&н е много качествен съответно пропуска по малко пикни.. това е философията :)

иначе незнам как с друг филтър ще върви по малко :lol:

Не мисля, че от K&N има драстична разлика до JR или илиенски ментак. Дори може да са еднакви!!! НО, ще си сложа пак K&N щото смятам че е най доброто в този бранш (или с най-силна реклама :wink: )!!!

вгледай се хубаво в материята на К&Н-а и на някой биташки ще усетиш разликата :) а

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 22 авг 2007 20:52

driver написа:
grandvizitor написа:Да им се не види на тия от Импас.. нямали в момента за абф панелен филтър, сега трябва да чакам до другата седмица.. Между другото такъв филтър там е 164лв. Някой да знае откъде на друго място мога да взема и тия 164лв не са ли множко, говоря само за K&N ??

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=56540

Ха сега да видя дали ще ти се дават 150лв за КН

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Сря 22 авг 2007 21:00

driver написа:
grandvizitor написа:
Да им се не види на тия от Импас.. нямали в момента за абф панелен филтър, сега трябва да чакам до другата седмица.. Между другото такъв филтър там е 164лв. Някой да знае откъде на друго място мога да взема и тия 164лв не са ли множко, говоря само за K&N ??

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=56540

driver, 10x!!

FreeSoul, вече не! :wink:

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 22 авг 2007 21:33

Колега най голям ефект с най малко пари за АБФ......решението е едно: СКОРОСТИ.Намери си скорости от КР или 9А мотор и горе долу за около 300-350 лв може да се вмъкнеш и определено ще си по доволен от чип и филтър.......От опит го знам........
П.С ако искаш ела на бояна да напрайме един старт да видиш разликата от чип+филтър+скорости.......

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Сря 22 авг 2007 21:42

neon написа:
Vizor написа:Просто к&н е много качествен съответно пропуска по малко пикни.. това е философията :)

иначе незнам как с друг филтър ще върви по малко :lol:

Не мисля, че от K&N има драстична разлика до JR или илиенски ментак. Дори може да са еднакви!!! НО, ще си сложа пак K&N щото смятам че е най доброто в този бранш (или с най-силна реклама :wink: )!!!
Много точно казано :да: Вий ако трябва да бъдем реалисти можем да постигнем същия резултат и с обикновен хартиен филтър с една кърфичка си го правим спортен но аз както и повечето хора от форума обичам всичко да си е марково не че ако е менте няма да върши същата работа но просто се чувстваш горд че дадена част е най доброто в бранша :wink:

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Чет 23 авг 2007 13:43

motoexpert на драгалевско шосе конуса там беше 121 лева панела да е с 15-20 лева по скъп

Бях в тъпия Motoexpert, главния на околовръстно шосе, тея не са чували за филтър K&N.. Кажете откъде да си взема нов панелен филтър K&N (oсвен от Импас56!) ??? :shock

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Чет 23 авг 2007 14:19

Пробвай още един вариант за КН
Караш по България посока от Бояна към центъра. Та на средата м/у кръстовищата с Гоце Делчев и ст.Раковски вдясно има пряка на име Нишава. Завиваш там (вдясно! да не минеш през трамвайните линии :lol: ) и отляво на теб ще видиш магазини за аксесоари (тунинг) и след него такъв, но за мотори. Провери в този за моторите! По принцип и той зарежда от Импас но може да му е останало нещо.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 23 авг 2007 14:42

Другия вариант е Мотоексперт, Драгалевци.Като караш по бул. Черни връх пресичаш околовръстното и отляво ще го видиш.Там мисля, че имаха К&N.

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Чет 23 авг 2007 16:43

Другия вариант е Мотоексперт, Драгалевци.Като караш по бул. Черни връх пресичаш околовръстното и отляво ще го видиш.Там мисля, че имаха К&N.

Ем аз днеска там мислех да ходя ама викам айде направо в централния магазин на Мотоексперт при камбаните, който е и там една ми вика имаме едни само много са добри италиански, викам колко пари са, вика 15.. ауу, викам тия ше са от най-хубавите... викам колко карат.. еми като сменяш маслото и него го сменяш, вика... аа викам супер, ама не ми трябва такъв.. Утре ще го пробвам и тоя при драгалевци, дано там да има.. Мерси много за съвета! :)

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 23 авг 2007 17:33

За тия пари дето ще ги дадеш за KN-а аз бих взел тоя JR от Радо и един гориворегулатор и ще си по-напред.....а както ти казаха по-нагоре и едни скорости ако смениш няма да е зле,че абфските са ялови(но само ако си драгманиак или искаш по-добро ускорение).Ти си решаваш :wink:

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Чет 23 авг 2007 20:19

Toyaga станаха и те представители на K&N. Можеш и от там да си вземеш.

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Пет 24 авг 2007 20:01

Дам, Passat_bs, 10х, днеска оттам си взех. Та в обобщение на темата мога да кажа, че съм доволен от резултата - отстраняване на катализатора и слагане на панелен K&N. Резултата е налице - колата стана по-чувствителна на подаване на газта и като, че ли работи по-добре.

П.С. Установих обаче, че имам скъсан вътрешен маншон на дългата полуоска... така, че сега с това трябва да се занимавам.

Благодаря на всички за дадените мнения, бяхте ми от голяма полза. 10х!! :wink:

Върни се в “Силов тунинг”