rosy написа:Мерси за мненията, ще я пазаря за 35-36 000 лв. Ще пиша дали съм имал успех:)
и таз цена не е оферта за такава кола на тия години ,НО цената според клиента -теб щом те устройва - успех
One написа:rosy написа:Мерси за мненията, ще я пазаря за 35-36 000 лв. Ще пиша дали съм имал успех:)
и таз цена не е оферта за такава кола на тия години ,НО цената според клиента -теб щом те устройва - успех
rosy написа:One написа:rosy написа:Мерси за мненията, ще я пазаря за 35-36 000 лв. Ще пиша дали съм имал успех:)
Ами виж сега, този въпрос е интересен, гледните точки са много и различни хора-различни мнения. Зависи от коя страна си- на продавач или купувач:)
Представи си, че си си купил кола за 51 000 лв и след година и 8 месеца тръгнеш да я продаваш. Ако паднеш с 16 000 лв при положение че нямаш удар, няма никакви проблеми по колата и са минати малко под 30 000 км направо ще те заболи сърцето за тези 16 хилкиОт друга страна този който си купува автомобил за над 50 бона едва ли е приритал за няколко хиляди, тоест може да си изчака клиент докато си получи търсените пари. От моя гледна точка като купувач например колкото по изгодно я взема, толкова по-добре:)
Когато всички са доволни от една сделка, рано или късно някой все ще се усети че е преебан
mladvampirTDI написа:rosy написа:One написа:rosy написа:Мерси за мненията, ще я пазаря за 35-36 000 лв. Ще пиша дали съм имал успех:)
Ами виж сега, този въпрос е интересен, гледните точки са много и различни хора-различни мнения. Зависи от коя страна си- на продавач или купувач:)
Представи си, че си си купил кола за 51 000 лв и след година и 8 месеца тръгнеш да я продаваш. Ако паднеш с 16 000 лв при положение че нямаш удар, няма никакви проблеми по колата и са минати малко под 30 000 км направо ще те заболи сърцето за тези 16 хилкиОт друга страна този който си купува автомобил за над 50 бона едва ли е приритал за няколко хиляди, тоест може да си изчака клиент докато си получи търсените пари. От моя гледна точка като купувач например колкото по изгодно я взема, толкова по-добре:)
Когато всички са доволни от една сделка, рано или късно някой все ще се усети че е преебан
ПАк да си задам въпроса - и защо я продава?????????? 16К не са малко както и да ги погледнеш за 2 години........
rosy написа:mladvampirTDI написа:rosy написа:One написа:rosy написа:Мерси за мненията, ще я пазаря за 35-36 000 лв. Ще пиша дали съм имал успех:)
ПАк да си задам въпроса - и защо я продава?????????? 16К не са малко както и да ги погледнеш за 2 години........
Продава я защото си е купил джип човека. При мои хора беше извършен оглед на колата, има една смяна на масло, всичко си е ок отвсякъде. Все още не е свалил 16К, надявам се да го направи:)
bodlivez написа:Rossy, ако не си избрал/купил кола все още ще споделя и моя опит. Миналата зима със подобна сума (до 32к лв) тръгнах да си купувам нова бензинка... е то беше ужас:
- В България тест драив практически няма, предлагат ти да караш някоя от 2-3те коли който ползват като служебни. Примерно в Пежо исках да карам 307 1.6 бензин, те имаха служебна 2.0ХДИ и ми предложиха да карам нея?! На коментара ми че в това няма никакъв смисъл отговора беше 'Всички така си купуват коли'
- Отстъпката при плащане в брой е 3-5% което е смешно малко, нормалния бизнес 'Cash is the King' отстъпката започва от 10%
- Мног се чака за доставка, а ти както искаш автоматик и екстри 2 месеца не ти мърдат.
Поради тези причини аз карам Голф2002 1.9АТД типтроник, климатроник, парктроник и т.н. за половината пари, и го карах 1 седмица преди да го плая за да си преценя сам искам ли го или не...
И накрая съвета ми (щото от българин акъл да искаш):
- Обръщаш левчетата в евра, на самолета до Виена (еднопосочно е 50-60евра) и после си търси автокъща където НЕ говорят нито руски, нито български нито турски![]()
Ако мога да помогна още - питаи.
Успех
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 96 госта