Голф 2, 4(5) врати, 1.6 бензин, ХХ ХХХ километра, 1992 година, ел. стъкла, централно, и т.н.
Понеже до момента нямам особен опит с автомобили се зачудих аджеба колко кончета е този мотор. Та след дълго търсене в този форум стигнах до едно документче за двигатели на Джета и Голф - 1.6 и 1.8. Тама срещу двигателя седи цифричката 75 киловата ( или 100 кончета ). Първия ми въпрос е дали това наистина е така.
А втория ми е ( предполагам повечето от вас вече са набелязали нещо по обявата което е малко съмнително ). Не, не говоря за колометрите... а за годината на производстово! В един немски фен сайт ( чиито адрес добарах от този форум ) пише че голф2 се е произвеждал до 91-ва. А в обявата пише 92-ра.... А сега де? Има ли такова животно като Голф 92-ра година или просто цялата обява се цепи по шевовете от измислици? Та както споменах километрите ясно че са около или над 200 000 ( все пак говорим за кола на 13+ години ). В обявата е обявено число в пъто по-малко, но на всички ни е ясно какво става по автокъщите.
Кофтито е че колата ще искам да я регистрирам на инвалид и не е в БГ.. та може да се види само на снимка.
Та чакам сега някой да ме светне дали наистина си заслужава да "скачам" на тази количка или да "ходя" на фиестичките.
А специално това голфче е на прилична цена ( за инвалид де ), за разлика от другите по автокъщите.
И все пак ми се ще да си взема кола която не е каранa по нашите мили родни пътища, или от нашите любими "състезатели" ( no offence