Няколко въпроса - гуми + джанти за зимата + боя
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Няколко въпроса - гуми + джанти за зимата + боя
Колеги, в края на следващия месец мисля да слагам зимни гуми, както и да сменя джантите. Твърдо мисля да сложа 15-ки, на старо ще са, но въпроса ми е за гумите. Споделете какви зимни гуми ползвате, като марка, цена, поведение на колата в сняг, дъжд, лед с тях и т.н. Искам да съм наясно с оптималния вариант преди да направя смяната. Отделно искам да питам за боята - след като си взех колата ми дадоха и две малки флакончета - едното е с оригиналния цвят, другото е с лак - за запълване на дупчици, драскотини, издраскано и др. Може ли да ми кажете откъде мога да си ги закупя отново, тъй като рано или късно тези ще свършат. Благодаря предварително.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
gumi
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=56286Виж това е добро предложение[url][/url].
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
В "основен" по спомени има тема /доста страници
/, в която колегите споделят точно такива впечатления... За тази зима обмислям покупката на чифт Kumho KW 17 за отпред /поне са си корейски
/, а Дебика-та /Фриго 1 на 3 сезона - на сняг са добри/ ще стават задни... Дано корейските спират маалко по-добре от Дебика-та в/у мокър асфалт... Нямам АБС и ми е важно...
П.П. За да не ме нападнат колегите - зимата си карам на 14-ки и ми е омръзнало от полски, румънски, турски, малайзийски, тайвански и т.н. "маркови" гуми почти на цената на "истинските" - просто насила те принуждават да гледаш Ласса, Дебика, Корморан, Тигър, Барум, Матадор, Сава, Марангони, че и още по-големи "дървета" /Максис.../ и "пластмаси" - световно неизвестни марки... Отделно - тук не е като в Сф., често се оказва, че "твоя" размер Фулда, БФ Гудрич, Клебер, Мишлен /все полски.../, Континентал, Унироял /румънски.../, Йокохама /Малайзия.../, Тойо, Вредещайн, Семперит, Гудиър, Бриджстоун, Пирели /защо ли ги и споменавам.../, Гиславед, Нокиан, Малоя /дори и от тях нямат на склад!/ и т.н., все го няма - "минете пак другата седмица", "капаро"...

П.П. За да не ме нападнат колегите - зимата си карам на 14-ки и ми е омръзнало от полски, румънски, турски, малайзийски, тайвански и т.н. "маркови" гуми почти на цената на "истинските" - просто насила те принуждават да гледаш Ласса, Дебика, Корморан, Тигър, Барум, Матадор, Сава, Марангони, че и още по-големи "дървета" /Максис.../ и "пластмаси" - световно неизвестни марки... Отделно - тук не е като в Сф., често се оказва, че "твоя" размер Фулда, БФ Гудрич, Клебер, Мишлен /все полски.../, Континентал, Унироял /румънски.../, Йокохама /Малайзия.../, Тойо, Вредещайн, Семперит, Гудиър, Бриджстоун, Пирели /защо ли ги и споменавам.../, Гиславед, Нокиан, Малоя /дори и от тях нямат на склад!/ и т.н., все го няма - "минете пак другата седмица", "капаро"...

- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=56873
Тези са точно от Голф4. 2004г. са и гумите и джантите. Балансирани, без кривини по джантите и лепенки по гумите. Може и коментар на цената надолу
Тези са точно от Голф4. 2004г. са и гумите и джантите. Балансирани, без кривини по джантите и лепенки по гумите. Може и коментар на цената надолу

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”