Заден Мост
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Заден Мост
Колеги смениха ми задния мост с такъв от GTI Golf 2 ,но ми се струва че задницата ми сега е по ниско доло и то доста. Възможно ли е ? А предишния ми беше е от GL Golf 2.
- mafiacartel
vasstop написа:А тампоните на задния мост смениха ли ги или оставиха старите от моста, който си сложил?
Ами колега да смениха ги даже ми сменяха гумичките на единия апарат , жилата сменях,накладките ,маркучетата само че незнам дали са ми сложили кантарчето

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
mafiacartel написа:vasstop написа:А тампоните на задния мост смениха ли ги или оставиха старите от моста, който си сложил?
Ами колега да смениха ги даже ми сменяха гумичките на единия апарат , жилата сменях,накладките ,маркучетата само че незнам дали са ми сложили кантарчетоа имам чувството че сега гумите са ми малко по навътре или пък може да се бъркам нещо тъй като май бая е бил изкривен моста и затова явно са били изпъкнали по напред.
Не се вглеждай много и ще се оправи

- mafiacartel
Незнам да ви кажа ,но преди малко е пробвах на легналия полицай като мине и вече като забие задницата и несе чува удар като на кухо ами минава плавно ,а и е изпробвах така на осукване в движение ляво, дясно и наистина задницата е просто много по стабилна от предишната даже ускорението е по добре сега тъй като задния мост е бил бая изкривен щом гумите са ми изкачали с по 1 сантиметар по навънка поради причината че предната част на колелата са били забити навътре към купето абе ужас как сам карал незнам просто на магия,а да и нещо друго сега спира доста по добре и явно е бил посукан целия мост в смисал едната от страниците е била по нагоре ,а другата по надоло и затова се чудех аз защо от едната страна задницата е по висока от другата
а то каде било проблема. Е сега вече смятам че и на мокар терен няма да ме завърта както правише преди и просто бях на тръни като влизах в завой със около 120 км/h. И най вече няма да ми яде гумите
Цялата ми оправия вазлезна на 250 - 300 лева така че някой ако има засмяна заден мост да знае колко горе доло струва 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”