Нормално ли е ...
- niki_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като спирам по наклони ползвам три спирачки:
1.Навивам волана към тротоара и отпускам колата да опре гумата
2.Дърпам ръчната
3.И за капак предавката да е обратна на наклона(ако наклона е назад оставям на първа и обратно)
Не че не и вярвам на колицата ама навиците са си навици( от времето когато пилотирах кашона)
Премери си компресията за твое спокойствие, да знаеш все пак какво те очаква дано да е само Drive
1.Навивам волана към тротоара и отпускам колата да опре гумата
2.Дърпам ръчната
3.И за капак предавката да е обратна на наклона(ако наклона е назад оставям на първа и обратно)
Не че не и вярвам на колицата ама навиците са си навици( от времето когато пилотирах кашона)

Премери си компресията за твое спокойствие, да знаеш все пак какво те очаква дано да е само Drive
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:09, променено общо 1 път.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Jerom написа:Бе върви на пушка-неще да питаама много ми е чудно що го прави тва.Масло не яде въобще, съединитела е на 4к км... абе щом върви газ и тва е
Не е точно измерването на компресията.На старият ми Голф 1,6 карб при компресия под 7,5 се получаваше придърпване, неравномерен празен ход и разход 13.
А пък и масло да не харчи. Тогава не е сигменти. По -скоро клапани и то изпускателни.
Като ти мерят компресията виж добре колко е , ако е ниска да сложат масло в измерваният цилиндър и пак виж колко е. Ако не се повиши компресията си е клапанче.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”