T.Spark написа:Загубиха се 1 и 2 скорост. Първата е бавна, а втората още по-бавна, даже спира посредата на стъклото. Чисти ама с мъка, едвам. Чистенето през интервал и то се мъчи
---чистаките се движат на всяко положение на лоста, но бавно, т.е. няма скорости---
Днес извадих целия механизъм. Смазах всички рамена. Контактите си бяха чисти. Отворих механизма (НЕ ел. мотора) беше пълен с цяла супена лъжица грес, ама много, сигурно така трябва

. Сложих механизма (БЕЗ рамената на чистачките) пускам го за проба, същата работа. Ел. моторът барабар с целия механизъм от железа се клати и загрява от ЗОР, пък не виждам причина.
Съвети
Мисля че е реле
И аз ги прегледах всичките и тъйкато имам подобен проблем, стигнах да извода че е реле

, моят проблем е че изчезна интервала на чистачките, просто изчезна, бързата и бавната степен работят перфектно, но интервала изчезна
Тъйкато несъм сигурен, в тези си мой изводи, искам да помоля, колегите за компетентни мнения и съвети
P.S
Моляте дя ме извиниш, че пускам под-тема в твоята тема, целта е да не пускам нова тема, мисля че и двамате имам сходен проблем
Ако има проблем, за теб, веднага я махам