Голф 2 Gti
-
Nojicata
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 Gti
Здравейте на всички! Нов съм в този сайт и затова почвам с едно малко въпросче
Значи имам Голф 2 Gti и въпроса ми е, като сложа 15-ки джанти, размера на гумите отпред да е 195, а отзад 205, ще върви ли колата както преди или ще бъде по тромава и с колко ще ми вдигне разхода
Въпроса на някои ще им се стори сигурно банален, но мен ме интересува и ще бъда благодарен на всеки който ми пише!!!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Здравий, братле, добре дошъл! Значи принципно на капачката на резервоара, от вътрешната страна пише какви гуми и какви данти са подходящи за модела ти. Щом е GTI предполагам, че 15 са подходящи. Ако са значи няма да имаш проблеми със стабилността, разхода и пр, но нз до колко е подходящо да слагаш отпред и отзад различни, според мен ако 205 могат да влязат по-добре си сложи 4 такива, защото ще вози по-меко, но пак ще е стабилна. Успех 
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
хубаво е за напред да използваш търсачката http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=57519
# Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.
# Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им.
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблем колега слагай смело ,но имай в предвид ,че задницата ще ти стои леко нагоре спрямо предницата/тва при положение ,че всичко по окачването ти е на 6/.Не си уточнил на каква височина са гумите ама предполагам ,че са на 50.При това положение е най-добре да си сложиш и отзад гуми 195 ама и така става.Това е по-добрия вариант отколкото да слагаш и отпред 205 -ци,колкото е по-тясна гумата отпред толкова е по-лек волана пък и на хидравликата и е по-лесно и кара повече време.При широките гуми се получава едно "дърпане" на волана при неравностите,самата гума се нагажда според пътя и усилието което трябва да приложиш на волана за да върви колата на където ти искаш се увеличава,дано ме разбираш за какво ти говоря,малко тъпо го обяснявам .....! 
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Nojicata написа:Кофтито е, че капачката е боядисана с цвета на колата и не мога да прочета нищо
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=57519
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”