Здравеите!
Искам да ви помоля за помощ,винаги сте помагали с добър съвет-проблема ми е следния продавам си Голфа но купува4а иска да го вземе със сро4но пълномощно за два месеца след което да го прехвърли.
Незнам какво да правя?
Моля ви ако имате идея как трябва да процедирам помогнете.Страх ме е 4е отговорноста остава при мен и вси4ки актове ако има такива до прехварлянето на колата ще идват при мен.
Въпреки 4е сумата за колата ще ми бъде платена и няма от какво да се тревожа.
4акам отговорите ви.
Благодаря.

Продажба на автомобил казус
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да ние ще ходим при нотариус ама ще пишем пълномощно понеже колата щяла да бъде на брат му и щял тои да си я прехвърля после.
незнам на мен ми се струва 4е иска да види в какво състояние е колата и след това да ми прави мизерии не 4е има от какво да се притеснявам колата ми е пушка.Знам ли...
Мерси за отговора все пак.
незнам на мен ми се струва 4е иска да види в какво състояние е колата и след това да ми прави мизерии не 4е има от какво да се притеснявам колата ми е пушка.Знам ли...
Мерси за отговора все пак.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Никакви мизерии не може да ти прави - ти колата можеш да я вземеш по всяко време като е с пълномощно. Разбирате се за 2 месеца и на пълномощното слагаш срок до два месеца от датата, като преди това ти е дал парите. После, ако не се появи оня в най-лошия случай я пускаш за изидрване и я намират. Ама не вярвам чак до там да се стигне.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:Никакви мизерии не може да ти прави - ти колата можеш да я вземеш по всяко време като е с пълномощно. Разбирате се за 2 месеца и на пълномощното слагаш срок до два месеца от датата, като преди това ти е дал парите. После, ако не се появи оня в най-лошия случай я пускаш за изидрване и я намират. Ама не вярвам чак до там да се стигне.
Никви такива - договор за покупко-продажба и тва е! Що за ала-бализми?!? Който не му изнася да не купува!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
аз така направих и са го гоня тоя тупан защото му харесвало да си я кара със софииски номера в Гоце Делчев и не ще да я прехвърли. чудя се кога ще ми кипне и ще подпаля на там да го оправя на бързоThe Red Guy написа:Никакви мизерии не може да ти прави - ти колата можеш да я вземеш по всяко време като е с пълномощно. Разбирате се за 2 месеца и на пълномощното слагаш срок до два месеца от датата, като преди това ти е дал парите. После, ако не се появи оня в най-лошия случай я пускаш за изидрване и я намират. Ама не вярвам чак до там да се стигне.

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Продажба на автомобил казус
Stefano написа:...
недай си боже колата стане обект на престъпление, кого ще търсят според теб? по-добре му приспадни от цената едно прехвърляне (това бъдещото към брат му), но свърши всичко както трябва. и като я продадеш, да отидеш да я отпишеш както от данъчното, така и от КАТ (да ти сложат печат на договора за продажба). успех!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:аз така направих и са го гоня тоя тупан защото му харесвало да си я кара със софииски номера в Гоце Делчев и не ще да я прехвърли. чудя се кога ще ми кипне и ще подпаля на там да го оправя на бързоThe Red Guy написа:Никакви мизерии не може да ти прави - ти колата можеш да я вземеш по всяко време като е с пълномощно. Разбирате се за 2 месеца и на пълномощното слагаш срок до два месеца от датата, като преди това ти е дал парите. После, ако не се появи оня в най-лошия случай я пускаш за изидрване и я намират. Ама не вярвам чак до там да се стигне.
Пусни я за издирване колата - бързо ще го излекува.....
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
И аз се самонабутах по този начин. Уж ми е добър познат човека и му направих пълно пълномощно с обещанието че ще я прехвърли, обаче той да иде да и смени двигателя нелегално и сега е непрехвърляема.
Чудя се какви възможности имам и каква отговорност мога да нося, за сега си и плаща всичко.
Няма ли начин да ида да я спра от движение направо колата като талона не е у мен. Ако пък я пусна за издирване нали ще покаже пълномощното...
Дайте някакъв съвет че се притеснявам .
Чудя се какви възможности имам и каква отговорност мога да нося, за сега си и плаща всичко.
Няма ли начин да ида да я спра от движение направо колата като талона не е у мен. Ако пък я пусна за издирване нали ще покаже пълномощното...
Дайте някакъв съвет че се притеснявам .
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”