Кат цяло не се оплаквам върви машинката, не мога да кажа че кои знае кво ми създава проблеми..ма се нещо дребно ше се намери да ми опъва нервата... вчера клапана за спиране и пускане на парното треваше да разглоба... пускаше си топло докат е затворено топлото примерно.... изпочупих си ръцете в тая теснотия там, еле свалих го - ми работи си нормално... промих го изчистих го сложих го обратно.... и зе че се оправи проблема.... от що тъй се ебаваше така и не разбрах....
та закво всъщност бях почнал че се отплеснах... аа да, бе ровичкайки се из дир-а по разните форуми викам я да фърла едно оче да вида некои мярка ли се още в старото WV-клъб.... ми пишат си хората, ма не затва ми е думата.... та там попаднах на една тема за внезапно сработване на системата за ранно предупреждение за спад в налягането на маслото... че са присетих.... ми то и при мене говедцето ги е правило тез номера, прави и вероятно и ше си продължи да ги прави ...... не твърде често ма за 3-те месеца откак го имам примерно 1-2 пъти месечно..... ефекта както си бичиш с 80-100 да ти се включи зумера и да земе да мига лампата за маслото, хич не е приятен - първия път ме стресна сериозно...беше на втория ден от покупката...напрао зех да си псувам невъздържано и буино късмета... викам еи са отивам и оня льольо - бившия - направо ше го пребия кат куче... изгасих двигателя моменталически.... и тъй както си върва по инерция викам чаи да го сритам пак, да вида ше продължи ли да пищи... ритнах, запали си колата и си продължи напред, ни зумер ни лампи индикаторни ни дявол.... зех да се опитвам да разсъждавам логично... викам щом не се разпищя пак, начи си говорим за няква грешка или фалшива тревога явно.... ако ше си говорим за скапване на двигателя и не-вдигане на налягане би требвало да пищи секи път щом двигателя работи.... та от тогз още неколко пъти се така, то писне аз гаса, пала пак и но-проблемо.... ма я господата тука дет ги чувате тез коли споделете мисли по темата ако може нали....
П.С.1. Само да вметна.... не на зарязваите тука самотни, се пак наще колици не са различават кои знае колко от Голф 1,2.... т.е. сметам и за нас мои са полезни знанията ви...
П.С.2. Нема ли кои ме пoфали бре, втора тема на кирилица пиша

П.С.3. Polo 1.3 Mono - 91-ва