Лампата на маслото мига след запалване-не подценявайте !
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Чичо Скруч,недей да спориш,защото аз и Джокеро сме свидетели как гасне още на стартер!!
В момента след няколко смени на масла и филтри ми примигва,но е гаснела мигновено!!
На следващата смяна ше си сложа къс филтър ако ще и китайски да е,защото сега е Филтрон и е цветомузика батка![]()
И при мен гасне още на стартер при топъл старт,
но ако остане на пренощува или поне 8ч без да е палена трябва да мигне 1 идея лампата на маслото че да изгасне.
А за филтрите и ментетата - намерил съм 1 магазин откъдето досега и опаковката е оригинална

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
абе вие нормални ли сте?
защо раздухвате от нищо-проблем?
някой от вас палил ли е... или добре айде-присъствал ли е на старт на мотор след ремонт? когато вътре няма грам масло НИКЪДЕ? какво се случва...
и на мотора нищо му няма.
каза ви се-понятието е СУХ СТАРТ! а четете и мислете малко. броя сухи стартове еб!ва мотора (карането в градски условия и честото спиране и гасене). тировете защо карат по милион два без ремонт?
ае стига параноя че има колеги които нищо не разбират и ви се връзват на тъпотиите и после защо какво.
някой от вас палил ли е... или добре айде-присъствал ли е на старт на мотор след ремонт? когато вътре няма грам масло НИКЪДЕ? какво се случва...
каза ви се-понятието е СУХ СТАРТ! а четете и мислете малко. броя сухи стартове еб!ва мотора (карането в градски условия и честото спиране и гасене). тировете защо карат по милион два без ремонт?
ае стига параноя че има колеги които нищо не разбират и ви се връзват на тъпотиите и после защо какво.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
vaskoto1 написа:абе вие нормални ли сте?
- Добре казано

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:

П.П. Някъде някой беше писал, че 1 студен старт като износване за ДВГ е като 250-300 км. пробег...

Коко,ами нали казвам,че късия филтър си е супер
Бал съм му мамата на ориджиналния
И да...тука в темата има един разбирач,останалите нищо не разбират и им се връзват.....боже,боже
Чичо Скруч,не съм ходил на гости на Джокерчето но му вярвам,защото съм го видял лично на моята кукла
Айде живи и здрави бъдете всички...и майстори и аматьори

Бал съм му мамата на ориджиналния

И да...тука в темата има един разбирач,останалите нищо не разбират и им се връзват.....боже,боже

Чичо Скруч,не съм ходил на гости на Джокерчето но му вярвам,защото съм го видял лично на моята кукла

Айде живи и здрави бъдете всички...и майстори и аматьори

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
scruc написа:Даскала™ написа:Чичо Скруч,недей да спориш,защото аз и Джокеро сме свидетели как гасне още на стартер!!
В момента след няколко смени на масла и филтри ми примигва,но е гаснела мигновено!!
На следващата смяна ше си сложа къс филтър ако ще и китайски да е,защото сега е Филтрон и е цветомузика батка![]()
E щом си ходил на гости на Joker и си видял как гасне неговата лампа OKщо се отнася до филтъра на ABD-то заводски му е къс а ти защо си сложил дълъг не знам
![]()
![]()
и не на последно място въобще не се опитвам да споря, карайте си перфектните коли , все пак вия с Joker сте си опитни той ЛЕКАР ти ДАСКАЛ , недейте така момчета изедохте хлеба на монтьорите.
Чичо Scruc като не можеш да водиш нормална полемика що не си отидеш в казармата да си командваш ротата!!!!!
vaskoto1 написа:абе вие нормални ли сте?
Точно това имах предвид сухия старт си го има и спасението е да не се гаси мотора (невъзможно) или ако маслото е хубаво дори когато се стече в картера то оставятънак филм който уш предпазва от сух старт,даже навремето се рекламираха такива добавки по вестелешопа.Що се отнася до гасненето на лампата , при всеки двигател е различно ,износване на елементите , повреда в датчика, калпаво масло ,менте филтър.А и едно въпросче ,защо като двигателя не е работил няколко часа и при палене лампата премигва например един път а когато вече един път е запален и го изгасиш да кажем за 5 минути и се запали отново лампата гасне по бързо

joker написа:scruc написа:Даскала™ написа:Чичо Скруч,недей да спориш,защото аз и Джокеро сме свидетели как гасне още на стартер!!
E щом си ходил на гости на Joker и си видял как гасне неговата лампа OKщо се отнася до филтъра на ABD-то заводски му е къс а ти защо си сложил дълъг не знам
![]()
![]()
и не на последно място въобще не се опитвам да споря, карайте си перфектните коли , все пак вия с Joker сте си опитни той ЛЕКАР ти ДАСКАЛ , недейте така момчета изедохте хлеба на монтьорите.
Чичо Scruc като не можеш да водиш нормална полемика що не си отидеш в казармата да си командваш ротата!!!!!
Слушай бе докторче ,аз ротата си я командвам добре ама ти вместо да пишеш по 50 едни и същи мнения в една тема иди да по излекуваш някой (ако можеш) ама като те гледам как само тука висиш ,разбирам защо е стигнало до тука родното здравеопазване ,явно за лекар не ставаш та затова се изевяваш като монтьор.Жал ми е за пациентите ако и медицинските ти познания са като автомобилните.
П.С. Малко по нагоре Ваското1 , човек който познавам лично и мога да ти кажа ,че това е човек на светлинни години от тебе в автомобилите а и в много други неща ,та тоя човек е обяснил нещо което аз се опитах да обясня малко по рано ,и ако благоволиш за малко да си извадиш главата от з.....ка ще разбереш ,че се излагаш.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:

kokovanev написа:spam scruc, дали си прав, или не, дали точно "това" си се опитвал да обясниш, но не си успял като Васко /той често не използва много думи и пак е точен/, няма значение, ако използваш този тон... Не съм адвокат на никой - който се притеснява от нещо - да върви да си провери налягането на маслото, компресията, нивото на спирачната течност- абе - к'вот' си иска да проверява, но тука да пише възпитано и да уважава мнението на другите, дори и да не е съгласен и да се опитва да ги разубеждава...

Последна промяна от scruc на Вто 11 сеп 2007 22:09, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”