Въпрос за джанти за през зимата
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за джанти за през зимата
Мисля един вариянт да си сложа отзад на моя Голф 3 за през зимата джанти 15",а отпред да си остана с 14".И да ви питам как мислите-добре ли ще изглежда (макар че са железни и не са кой знае колко красиви).Мисълта ми е дали ще се дигне грозно задницата.Също да ви питам,дали ще се отрази на задницата на моята кола за зимата че и слагам по-голяма гума-дали ще е по-устойчива или обратно.И кой какво се сети в това направление и смята че ще е от полза-нека каже 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Независимо как изглежда /добре или не/ не бих карал през зимата с по-широки гуми /особено - летни или т.нар. "всесезонни"/ отзад. Хлъзгаво е, а Голф-а /и не само той.../ по рождение няма мн. спир. усилие отзад, особено, когато не е натоварен... Пък дори и с натоварена, по-тежка задница, в завои през зимата с такива гуми също едва ли ще ти е забавно...
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
На мен и от пред са ми железни джанти.Не са лети.За това как ще изглежда питах да не би да щръкне задницата и да стане грозотия.А ми беше интересно дали отзад ако сложа гуми с по-голям цолаж от предните ще се подобри устойчивостта на колата през зимата,отколкото ако си карам с четри 14ки.Точно с такава идея питам.Явно първия пост не съм се изразил много правилно и е станало объркване,щото и за мен-главното е сигурността(все още имам акъл в главата,колкото и малко да ми е останъл
)

da6o_amvr написа:На мен и от пред са ми железни джанти.Не са лети.За това как ще изглежда питах да не би да щръкне задницата и да стане грозотия.А ми беше интересно дали отзад ако сложа гуми с по-голям цолаж от предните ще се подобри устойчивостта на колата през зимата,отколкото ако си карам с четри 14ки.Точно с такава идея питам.Явно първия пост не съм се изразил много правилно и е станало объркване,щото и за мен-главното е сигурността(все още имам акъл в главата,колкото и малко да ми е останъл![]()
![]()
)
няма да щръкне кой знае колко;също така няма да се подобри стабилноста -все пак ти не слагаш някакви валявци нали?А аз съм чувал че за снеговете е по добре да си с по-малък размер....Просто лично аз по голями от 165 зимни не съм карал....виж летни е друга бира

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:4-ри еднакви си е чиста работа, не мога да разбера защо искаш отзад да си с по-големи. Щом си с 14'' карай си с тях. Като си с 4-ри еднакви зимни гуми, след две години като се поизтрият предните, ще ги сложиш отзад а задните отпред - те там е далаверата
Прав си,а за зимата нямах джанти и затова обмислях 15-ки.Но ще си взема 14-ки

Май дойде време за

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”