Котки в двигателя?!?!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Котки в двигателя?!?!?

Мнениеот VW_FEN » Вто 19 юли 2005 21:00

Абе понеже колата е пред блока, от известно време (откакто се навъдиха котки) като си отворя капака да проверя маслото, вътре пално с косми... бели, черни, котешки косми. И понеже има място къде да се навират, точно върху скоростната кутия и върху масления филтър... чудя се там ли нощуват, и как мога да ги разкарам тея нахалници, да не би да направят някоя празия, да се претрепя някъде...
Ебати държавата - кучетата ще ме изядат със все парцалите, котките ще ми прецакат колата (една вчера си точеше ноктите в гумите... само да я хвана, одирам я и на скарата!!! поне да влезе в употреба месото) ... абе ние в джунглата ли живеем или??!?!?

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 19 юли 2005 21:03

На добре загрят двигател :twisted: сложи една пържола на генерацията и затвори капака...ефекта е Screwy bishop котка на скара...

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Вто 19 юли 2005 21:08

Хехе и аз имам този проблем mhihi При мен лягат върху капака на клапаните :lol: ,до скоро дори се чудих,че имам проблем с колата,защото като дам на контакт и се чуваше нещо като удар,чак след това загрях,че в този момент е слизала животинката :lol: Мен лично не ми пречи,защото не ми правят никакви поразии :lol: ,като изключим че се лепят косми :lol: Щом влизат,значи харесват колата mhihi :dance:

Flatmo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Flatmo » Вто 19 юли 2005 21:17

Пред нашия блок след дъжд всичките коли са в кални лапи от котките... ужас не признават мито чистено мацат навсякъде. Миналата зима дадоха и една жертва. Едно ауди докато излизаше от паркинга от двигателни отсег падна една котка и почна да кърви на паркинга, не беше приятна гледка.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 19 юли 2005 21:20

Абе дано да не правят поразий, ама като я видях тая да ми дращи гумите, побеснях направо... 15 минути съм ги гонил после долу... хората ми се смяха :)))) И кат хвана дръжката да видя маслото, ръката ми става само косми...

profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Вто 19 юли 2005 21:35

имаше 1 много гнусна снимка мисля във ФЪН секцията или в "кой какво видял в нета" - там една голяма змия се беше навряла в двигателя и увила около нещо въртящо се та това въртящото се я беше направило на кайма :twisted:
така че не се учудвам за котката, какво се притесняваш, по-добре котка, отколкото някоя мишка да ти прегризе кабелите :lol:

Иначе мен най-много ме дразнят гаргите - редовно се изсират по стъклата Mad

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 19 юли 2005 21:58

имайте малко милост към добичетата.... я си представи че ти си котка и намериш един двигател, топъл и на завет... слагай им даже малко храна и те душа имат.

П.С. Аз имам котка и много ги харесвам тия животинки.
П.С.2. нали знаете стария виц: Германците слагат котка в мерцедеса, ако сутринта се е задушила - херметизацията на купето е ок. Руснаците слагат котка в купето на Москвича, ако не се е измъкнала- херметизацията е ок....

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 19 юли 2005 22:24

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Вто 19 юли 2005 22:25

Хора внимавайте много с това! Може да ви изиграе лоша шега! Те се настаняват в двигателния отсек заради топлината дето намират там, но я си представете, че е близо до ангренажния ремък и той няма предпазен капак?! Гледката би била лоша :(

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 19 юли 2005 22:36

Жената има 2 котки. Не са правили проблем, но няма случай в който да измия колата и да не минат през водата и после на капака. Всичко става в стъпки.
Зимата като спра и веднага се качват на капака на топло. Единия даже като е малко отворен прозореца скача и се вмъква в колата и ляга вътре.
Преди месец като правихме Уно-то и едната беше застанала на ръба на предния капак /който беше отворен/ и гледаше какво ровиме по двг-то. :wink: :wink: :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 19 юли 2005 22:38

Pav4o написа:Хора внимавайте много с това! Може да ви изиграе лоша шега! Те се настаняват в двигателния отсек заради топлината дето намират там, но я си представете, че е близо до ангренажния ремък и той няма предпазен капак?! Гледката би била лоша :(

... и последиците за колатата биха били лоши... :roll:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 19 юли 2005 22:40

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 19 юли 2005 22:47

Я оти маам врътъта кат изоглавен да бе`ат. През зимата. Като се разтресе колата и излитат изпод капака. :) При мен се настаняват точно до ремъка на алтернатора. Разбираемо е - търсят топло животинките :) .

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 19 юли 2005 23:04

Значи, понеже при 1.8 има доста място под капака, решението е следното - на всички по един VR6, та да нема къде да се кътат... поне доколкото съм гледал снимки, с ръка не можеш да бръкнеш при него, та камо ли котки да се греят на алтернатора...
При мен интересното е, че колата не съм я мърдал една седмица, та явно са я взели за ергенска квартира котаците пред блока... не е заради топлото, поне не сега... има и доста кучета, явно това е сигурно убежище. :censored :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 19 юли 2005 23:19

ами 1 седмица си е жива ваканция :) после ще разказват на поколенията "Еееех, с баща ти, стария котор, като бяхме на почивка на един Голф, та кефф, кеффф, то масло ли нещеш, то антифриз ли, абе каквото ти душа иска ..." :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”