Абе понеже колата е пред блока, от известно време (откакто се навъдиха котки) като си отворя капака да проверя маслото, вътре пално с косми... бели, черни, котешки косми. И понеже има място къде да се навират, точно върху скоростната кутия и върху масления филтър... чудя се там ли нощуват, и как мога да ги разкарам тея нахалници, да не би да направят някоя празия, да се претрепя някъде...
Ебати държавата - кучетата ще ме изядат със все парцалите, котките ще ми прецакат колата (една вчера си точеше ноктите в гумите... само да я хвана, одирам я и на скарата!!! поне да влезе в употреба месото) ... абе ние в джунглата ли живеем или??!?!?

Котки в двигателя?!?!?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хехе и аз имам този проблем
При мен лягат върху капака на клапаните
,до скоро дори се чудих,че имам проблем с колата,защото като дам на контакт и се чуваше нещо като удар,чак след това загрях,че в този момент е слизала животинката
Мен лично не ми пречи,защото не ми правят никакви поразии
,като изключим че се лепят косми
Щом влизат,значи харесват колата

имаше 1 много гнусна снимка мисля във ФЪН секцията или в "кой какво видял в нета" - там една голяма змия се беше навряла в двигателя и увила около нещо въртящо се та това въртящото се я беше направило на кайма
така че не се учудвам за котката, какво се притесняваш, по-добре котка, отколкото някоя мишка да ти прегризе кабелите
Иначе мен най-много ме дразнят гаргите - редовно се изсират по стъклата Mad

така че не се учудвам за котката, какво се притесняваш, по-добре котка, отколкото някоя мишка да ти прегризе кабелите

Иначе мен най-много ме дразнят гаргите - редовно се изсират по стъклата Mad
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
имайте малко милост към добичетата.... я си представи че ти си котка и намериш един двигател, топъл и на завет... слагай им даже малко храна и те душа имат.
П.С. Аз имам котка и много ги харесвам тия животинки.
П.С.2. нали знаете стария виц: Германците слагат котка в мерцедеса, ако сутринта се е задушила - херметизацията на купето е ок. Руснаците слагат котка в купето на Москвича, ако не се е измъкнала- херметизацията е ок....
П.С. Аз имам котка и много ги харесвам тия животинки.
П.С.2. нали знаете стария виц: Германците слагат котка в мерцедеса, ако сутринта се е задушила - херметизацията на купето е ок. Руснаците слагат котка в купето на Москвича, ако не се е измъкнала- херметизацията е ок....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:12, променено общо 1 път.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жената има 2 котки. Не са правили проблем, но няма случай в който да измия колата и да не минат през водата и после на капака. Всичко става в стъпки.
Зимата като спра и веднага се качват на капака на топло. Единия даже като е малко отворен прозореца скача и се вмъква в колата и ляга вътре.
Преди месец като правихме Уно-то и едната беше застанала на ръба на предния капак /който беше отворен/ и гледаше какво ровиме по двг-то.

Зимата като спра и веднага се качват на капака на топло. Единия даже като е малко отворен прозореца скача и се вмъква в колата и ляга вътре.
Преди месец като правихме Уно-то и едната беше застанала на ръба на предния капак /който беше отворен/ и гледаше какво ровиме по двг-то.

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:12, променено общо 1 път.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, понеже при 1.8 има доста място под капака, решението е следното - на всички по един VR6, та да нема къде да се кътат... поне доколкото съм гледал снимки, с ръка не можеш да бръкнеш при него, та камо ли котки да се греят на алтернатора...
При мен интересното е, че колата не съм я мърдал една седмица, та явно са я взели за ергенска квартира котаците пред блока... не е заради топлото, поне не сега... има и доста кучета, явно това е сигурно убежище.

При мен интересното е, че колата не съм я мърдал една седмица, та явно са я взели за ергенска квартира котаците пред блока... не е заради топлото, поне не сега... има и доста кучета, явно това е сигурно убежище.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”