Котки в двигателя?!?!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PULSAR » Сря 20 юли 2005 8:52

Бедните животинки. При мен за да се пъхнат под колата трябва да я вдигна на крик, защото е леко нисичка :lol:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Сря 20 юли 2005 9:05

Pioneer написа:
Pav4o написа:Хора внимавайте много с това! Може да ви изиграе лоша шега! Те се настаняват в двигателния отсек заради топлината дето намират там, но я си представете, че е близо до ангренажния ремък и той няма предпазен капак?! Гледката би била лоша :(

... и последиците за колатата биха били лоши... :roll:

Така си е .... на един приятел му излезе доста солено тая котешка история - пали колата незнам как захваща котката но тя чупи капака на агренажния ремък .... той съответно се откъсва и ....... досещате се за какво става дума.... така че - първо паник бутона на алармата да се разбяга всичко дето се е свряло под капака и тогава палиш....

Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 20 юли 2005 9:34

Аз пък си имам един пластмасов капак отдолу под двигателя, и няма как да се бутнат в него. Това е най-доброто спасение. Иначе се продават по зоомагазините спрейове, които миришат гадно за котката - пръскате с тях около ДВГ (и гумите :lol: ) и няма котки.

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Сря 20 юли 2005 9:54

Аз пък им изнасям кокалчета сутрин и те като ме видят се втурват към мен сички :D

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Сря 20 юли 2005 11:54

един приятел с В4, една сутрин си пали колата и некви странни звуци отпред :?: гаси веднага, отваря капака и вътре - дроб сърма, се едно са клали прасе - една котка се навряла между перката на радиатора и хоп...па после приключения по автомивки - никой не ще да я измие, мани,мани :wink:

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Сря 20 юли 2005 12:25

Хах...аз също имам големи проблеми с котките,преди в опела влизаха откъдето си искат(той горкия отдолу зееше отвсякъде) и съм имал на два-три пъти случаи-въртиш ключа и откъм двигателя се чува пат-бум -тряс ...и гледаш как някаква котка прави черта :lol: .
Чак смъртни случаи е нямало все пак(освен по-късно от инфаркт).
Инфарктните състояния са били за мен и винаги са били свързани с това което правят върху капака,за лапичките как да е ,ама с ноктите какви хубави драскотини правят.
Типичен случай-котката се засилва да скочи в/у капака ,но се ПОДХЛЪЗВА :horror: прави няколко пъти замахвания с лапите(ноктите) за да се закрепи за хлъзгавия лак и ....след такива моменти винаги съм бил доволен ,че нямам пушка-помпа.
Та сега Вентото bowdown когато е в двора винаги е с надлежно покрит преден капак с една гумирана покривка закрепена с магнити :lol: .

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Сря 20 юли 2005 13:30

ТОЯ ФОРУМ ПЪЛЕН С ЗООЛОЗИ :shock: :lol: :lol: :lol:

Мойта котка си я возя на предната седалка до мен...жената е зодия ЛЪВ :D

РАСО

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Сря 20 юли 2005 14:23

Моята много я обичат щото е черна и като се напече с тава плаж на тавана и предния капак.
Има обаче една кучка от квартала (полу-немска овчарка), казва се Маца. Тя се води един вид шефка на помиярите в нашия район. :lol:
Та с Маца много се тачим. Като видя че има котки на плажа само свирвам на Маца и тя винаги се появява от някъде и газзз по котараците. Един по един ги елиминира. :lol:
Много обичам кучета, но котки не понасям. :lol:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 20 юли 2005 20:47

Мамка му и черна котка има под капака и 1 помияр под колата.Как се спогаждат не знам. Всяка сутрин се повтаря едно и също.Първо сритам предната дясна гума и се измъква котката , като се кача в колата кучето или кучката.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 24 юли 2005 0:56

За котки не знам ама един познат за Г2 дизел купува сума кабели и уплътнения-мишките му отровиха живота :x

Потребителски аватар
Prodriver
Автомобил: VW Polo VW 1300
Двигател: AEE 1996 AB 1971
Контакти:

Мнениеот Prodriver » Нед 24 юли 2005 1:54

И аз го имам проблема с котките.Една редовно ми спи върху предния капак и после колата ми е цялата в косми и стапки.А кото реши да слиза от капака си пуска ноктите и ми го е надрала от едната страна beat_butt2

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 24 юли 2005 9:35

веселин написа:За котки не знам ама един познат за Г2 дизел купува сума кабели и уплътнения-мишките му отровиха живота :x

E поне "моята" котка ме пази от мишките

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 25 юли 2005 7:53

Абе аз да ви кажа на мен какво ми се е случвало с котките.
Аз принципно много обичам животините и си гледам в къщи няколко. Та и при мен влизат в двигателя на топличко и завет , но един път качвам се аз въртим стартера и Мяуууууууууу. Едното от добичетата като го хванал ремъка на алтернатора и я беше одрал половината. Гадна гледка особено ако животината си е твоя. ТА после по доктори лекарства ама оцеля :D
Иначе никакъв проблем не са ми направили по колата , нито кабели нащо са разместили нито пък е имало некакви подобни проблеми.

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 26 юли 2005 18:47

Това ми напомня на случката с моя приятел викам му аз имаш ли масло в мотора тои естествено не знаеше отварям капака разглеждам си кво става и по едно време гледам в кутията на филтара кокали от някакво животно как са отишли там един господ знае................. :D

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 26 юли 2005 19:04

Мое някоя бивша ,сърдита да му е правила магия :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”