Котки в двигателя?!?!?
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Pioneer написа:Pav4o написа:Хора внимавайте много с това! Може да ви изиграе лоша шега! Те се настаняват в двигателния отсек заради топлината дето намират там, но я си представете, че е близо до ангренажния ремък и той няма предпазен капак?! Гледката би била лоша
... и последиците за колатата биха били лоши...
Така си е .... на един приятел му излезе доста солено тая котешка история - пали колата незнам как захваща котката но тя чупи капака на агренажния ремък .... той съответно се откъсва и ....... досещате се за какво става дума.... така че - първо паник бутона на алармата да се разбяга всичко дето се е свряло под капака и тогава палиш....
Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Хах...аз също имам големи проблеми с котките,преди в опела влизаха откъдето си искат(той горкия отдолу зееше отвсякъде) и съм имал на два-три пъти случаи-въртиш ключа и откъм двигателя се чува пат-бум -тряс ...и гледаш как някаква котка прави черта
.
Чак смъртни случаи е нямало все пак(освен по-късно от инфаркт).
Инфарктните състояния са били за мен и винаги са били свързани с това което правят върху капака,за лапичките как да е ,ама с ноктите какви хубави драскотини правят.
Типичен случай-котката се засилва да скочи в/у капака ,но се ПОДХЛЪЗВА
прави няколко пъти замахвания с лапите(ноктите) за да се закрепи за хлъзгавия лак и ....след такива моменти винаги съм бил доволен ,че нямам пушка-помпа.
Та сега Вентото bowdown когато е в двора винаги е с надлежно покрит преден капак с една гумирана покривка закрепена с магнити
.

Чак смъртни случаи е нямало все пак(освен по-късно от инфаркт).
Инфарктните състояния са били за мен и винаги са били свързани с това което правят върху капака,за лапичките как да е ,ама с ноктите какви хубави драскотини правят.
Типичен случай-котката се засилва да скочи в/у капака ,но се ПОДХЛЪЗВА

Та сега Вентото bowdown когато е в двора винаги е с надлежно покрит преден капак с една гумирана покривка закрепена с магнити

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Моята много я обичат щото е черна и като се напече с тава плаж на тавана и предния капак.
Има обаче една кучка от квартала (полу-немска овчарка), казва се Маца. Тя се води един вид шефка на помиярите в нашия район.
Та с Маца много се тачим. Като видя че има котки на плажа само свирвам на Маца и тя винаги се появява от някъде и газзз по котараците. Един по един ги елиминира.
Много обичам кучета, но котки не понасям.
Има обаче една кучка от квартала (полу-немска овчарка), казва се Маца. Тя се води един вид шефка на помиярите в нашия район.

Та с Маца много се тачим. Като видя че има котки на плажа само свирвам на Маца и тя винаги се появява от някъде и газзз по котараците. Един по един ги елиминира.

Много обичам кучета, но котки не понасям.

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе аз да ви кажа на мен какво ми се е случвало с котките.
Аз принципно много обичам животините и си гледам в къщи няколко. Та и при мен влизат в двигателя на топличко и завет , но един път качвам се аз въртим стартера и Мяуууууууууу. Едното от добичетата като го хванал ремъка на алтернатора и я беше одрал половината. Гадна гледка особено ако животината си е твоя. ТА после по доктори лекарства ама оцеля
Иначе никакъв проблем не са ми направили по колата , нито кабели нащо са разместили нито пък е имало некакви подобни проблеми.
Аз принципно много обичам животините и си гледам в къщи няколко. Та и при мен влизат в двигателя на топличко и завет , но един път качвам се аз въртим стартера и Мяуууууууууу. Едното от добичетата като го хванал ремъка на алтернатора и я беше одрал половината. Гадна гледка особено ако животината си е твоя. ТА после по доктори лекарства ама оцеля

Иначе никакъв проблем не са ми направили по колата , нито кабели нащо са разместили нито пък е имало некакви подобни проблеми.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”