Поздрави и със здраве!

agopov написа:Преди колегата,аз ще ти отговоря - закакво ти е Бошман при положение,че за тези пари този херц,който продаде си е перфект!Явно кутията не е била добре изчислена,направи му затворен обем и ще останеш много доволен!А защо не и Херц ЕС200,иска безбожно малък обем да свирне кадърно и няма да ти пречи в иначе малкия багажник на голфарата![]()
agopov написа:Преди колегата,аз ще ти отговоря - закакво ти е Бошман при положение,че за тези пари този херц,който продаде си е перфект!Явно кутията не е била добре изчислена,направи му затворен обем и ще останеш много доволен!А защо не и Херц ЕС200,иска безбожно малък обем да свирне кадърно и няма да ти пречи в иначе малкия багажник на голфарата![]()
montisin - разбрахме те какъв си "разбирач",поканих те на някое надсвирване,ама ти се направи на интересен и понеже си мнооого голям "тарикат" и затова не ти стиска да си мернеш Ланцарчетата с някой китаец да видим как те прави смешен,тогава определено пре*бания ще си ти
montisin написа:ми аз не съм някои мишкар както казах който ще си мери п*****а с някои неук човек който гледа да е максимално ефтино за да не му потбие портфеила за сметка на кечеството
montisin написа:слушаи си там китаиците и ти пожелавам да чуеш истински ланзар без лоши чуства ама не се обръщаи с този тон към мен нямам интерес да доказвам на който и да било каквото и да е !и можеш ли да ми сравняваш говорирител който струва 100лева преко сили с говорител който струва над 300лева що за човек си ти?
***Какви децибели правят тез ланзарчета, колега? Интересно ми е >
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта