...

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот amonev » Съб 15 сеп 2007 22:19

не смятам че съм "преебан" :wink: ... живот и здраве на някое надсвирване може и да се видим и поспорим нашироко.

Поздрави и със здраве! 8)

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 15 сеп 2007 23:12

Имам въпросче към Амонев,не ми се иска да отварям нова тема...
Ако ти се пише,моля те препоръчай ми някоя 10''-ка на Бошмань от сайта на бодан,да кажем.Хем да може да се захрани лесно - с ампче до 130-150 вата,ама качествени ватове,хем да е по-евтинджос - до 100 кинта.
Преди имах Хертц ЕС 250,но нещо кутията му не беше правилно изчислена и свиреше високо.Ламарините на гоуфа се тресяха гадно и го разкарах.Дълго време бях само на елипси отзад,после пък разкарах ПДЧ кората,сега съм с говорителчета в четирите врати.Хубавко свирукат като ги резна на 80 или 125 херца,ама трябва и малко повер басс :lol: .

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Нед 16 сеп 2007 12:58

Преди колегата,аз ще ти отговоря - закакво ти е Бошман при положение,че за тези пари този херц,който продаде си е перфект!Явно кутията не е била добре изчислена,направи му затворен обем и ще останеш много доволен!А защо не и Херц ЕС200,иска безбожно малък обем да свирне кадърно и няма да ти пречи в иначе малкия багажник на голфарата :D

montisin - разбрахме те какъв си "разбирач",поканих те на някое надсвирване,ама ти се направи на интересен и понеже си мнооого голям "тарикат" и затова не ти стиска да си мернеш Ланцарчетата с някой китаец да видим как те прави смешен,тогава определено пре*бания ще си ти :wink:

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот amonev » Нед 16 сеп 2007 14:19

За херца колегата Агопов е прав. Ако искаш нещо по-евтино, то Boschmann Xpro е удачен вариант, свири много добре за цената си /проблема е че Бдан го има само в 12'' модел, 10'' не съм го срещал/

Какви децибели правят тез ланзарчета, колега? Интересно ми е :D

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 16 сеп 2007 15:06

agopov написа:Преди колегата,аз ще ти отговоря - закакво ти е Бошман при положение,че за тези пари този херц,който продаде си е перфект!Явно кутията не е била добре изчислена,направи му затворен обем и ще останеш много доволен!А защо не и Херц ЕС200,иска безбожно малък обем да свирне кадърно и няма да ти пречи в иначе малкия багажник на голфарата :D

Ммда,мислих и за 8-мицата Херц,но се усъмних,че няма да вади звук.
Ще те послушам,ще сбера някой лев (изгоря ми бобината на гоуфа :cry: ) и ще си го взема.

Чух как свири един Мегавокс 12'',с амп на Блаупункт - не повече от 120-130 вата в една Хонда Цвик и останах очарован.От тия по-новите Мегавоксчета,които преди 2-3 дни се появиха в сайта на Бодан.

Потребителски аватар
montisin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот montisin » Нед 16 сеп 2007 22:56

agopov написа:Преди колегата,аз ще ти отговоря - закакво ти е Бошман при положение,че за тези пари този херц,който продаде си е перфект!Явно кутията не е била добре изчислена,направи му затворен обем и ще останеш много доволен!А защо не и Херц ЕС200,иска безбожно малък обем да свирне кадърно и няма да ти пречи в иначе малкия багажник на голфарата :D

montisin - разбрахме те какъв си "разбирач",поканих те на някое надсвирване,ама ти се направи на интересен и понеже си мнооого голям "тарикат" и затова не ти стиска да си мернеш Ланцарчетата с някой китаец да видим как те прави смешен,тогава определено пре*бания ще си ти :wink:

ми аз не съм някои мишкар както казах който ще си мери п*****а с някои неук човек който гледа да е максимално ефтино за да не му потбие портфеила за сметка на кечеството слушаи си там китаиците и ти пожелавам да чуеш истински ланзар без лоши чуства ама не се обръщаи с този тон към мен нямам интерес да доказвам на който и да било каквото и да е !и можеш ли да ми сравняваш говорирител който струва 100лева преко сили с говорител който струва над 300лева що за човек си ти?

***Какви децибели правят тез ланзарчета, колега? Интересно ми е >

Lanzar 1222D:>
Custom Tooled Die-Cast Aluminum Basket
Aluminum Alloy Cone Structure
Massive Butyl Rubber Surround
2.5'' High Temperature Dual Voice Coil
65 Oz x 2 High Density Barium Ferrite Magnet
Power Handling: 900 Watts RMS/1800 Watts Peak
Frequency Response: 26- 800 Hz
Impedance: Dual 2 Ohms Voice Coils
Efficiency: 86dB
Includes Installation Hardware and Template
Packaged In a Wood Box

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Пон 17 сеп 2007 0:25

montisin написа:ми аз не съм някои мишкар както казах който ще си мери п*****а с някои неук човек който гледа да е максимално ефтино за да не му потбие портфеила за сметка на кечеството

Грешиш - точно умния и по-начетен човек знае кой говорител да ползва за съответната цел и най-важното - знае как да го накара да свирне добре :wink: А съм сигурен,че пред който и да се изцепиш,че Ланзар имат някаква качествена стока,ще стои поне половин час като отровен и ще се чуди дали халюцинира или ти наистина си му казал подобна лудост :)
montisin написа:слушаи си там китаиците и ти пожелавам да чуеш истински ланзар без лоши чуства ама не се обръщаи с този тон към мен нямам интерес да доказвам на който и да било каквото и да е !и можеш ли да ми сравняваш говорирител който струва 100лева преко сили с говорител който струва над 300лева що за човек си ти?

***Какви децибели правят тез ланзарчета, колега? Интересно ми е >

Бъди далеч от мисълта,че възнасям китайци за 100 лева,но в случая ти казвам,че са по-добрия вариант от Ланзар.Признавам ОПТИ си млати стабилно,но децибелите не ги може....моя тон си е нормален,просто ме подразни това,че продължаваш да се заяждаш с другите колеги,кой се е прее*ал или не,негова си работа.Другото,което ще ти кажа е,че не винаги цената на говорителя е определяща,защото има и Бошман за по 350 лв,кво прайм тогава :?: Има страшно много критерии,по които се оценява даден суб,и тези които си ги дал,и по които се ръководиш,не дават молалва представа що за звук ще извади :wink: Да не се отплесваме,без лоши чувства,пак ти казвам - слушай си Ланзарите,но уважавай малко колегите си - всеки си преценява индивидувално какво ще слуша :wink:

Потребителски аватар
montisin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот montisin » Пон 17 сеп 2007 7:51

малко се върни назад и ми кажи кои кого трябва да уважава да видиш от къде тръгва всичко дадох моя като пример защото е средния клас на ланзар а има много над 300лева има и по 700 лева за говорител айде сега постнал съм инфо чети си го и стига вече сме говорили файда няма!

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пон 17 сеп 2007 14:02

Темата е sony срещу hertz.Твърдо hertz.Няма по доба марка на пазара в момента.Изключвам марки като Audiosystem щото тва е грубянска работа вече

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 17 сеп 2007 15:13

Masserati написа:Т.Няма по доба марка на пазара в момента.

Чак пък :?

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пон 17 сеп 2007 15:20

andro_ написа:

Кажи ми по-добра марка.Съотношение цена, качество,достъпност

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 17 сеп 2007 16:04

Masserati написа:
andro_ написа:

Кажи ми по-добра марка.Съотношение цена, качество,достъпност

ДЛС

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пон 17 сеп 2007 16:21

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:25, променено общо 1 път.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 17 сеп 2007 16:25

vw_golf_2_Memphis написа:
andro_ написа:ДЛС

Грешиш :D

Може,дай друго предложение?
За Херц ще кажа,че са хубави,но по-скъпичките серии.Да не е Диеци.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пон 17 сеп 2007 16:43

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:25, променено общо 1 път.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”