лада 2107 или VW джета 2

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

лада 2107 или джета 2

лада2107 92 г. 70000 км.
30
25%
джета 2 89г. 230000км.
90
75%

Общо гласове: 120
Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Вто 18 сеп 2007 19:05

pakumba написа:ладата е чуден автомобил, здрава, евтина, няма да ти я закача никой. а 7мака върви доста добре, това, че над 100 било висш пилотаж не е съвсем така ако си е наред окачването. до 130-140 /макс/ си е нормално. мен па мноо ме кефя 7мицата, а джетата не виждам кое й е по -удобното. махай джетата докато може да се продаде, а ладите винаги ще се търсят :lol:
Много ясно че сте се търсят.Като са бедни хората :twisted: .Лада шибано нещо е.Като си пуснеш парното да се стоплиш и мирише на бензин.Тромава кола.Без екстри.Гние лесно.Абе въобще къде отиваш с тая лада.Вози като каруца.Джетата вози много по комфортно.Километрите не ги гледай.Къде ще сръвняваш колега pakumba руско с немско.Лада с Vw. : само VW тва е няма какво друго да се каже.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 18 сеп 2007 19:11

добре де не сте обективни, а сте пристрастни и то много.

1-во защо не напишеш, колега, в какво състояние е таз джета! За ладата разбрахме.

Аз подкрепям мнението, за по-запазения автомобил. Все пак не си избираш кола за цял живот днес я има утре не.

Ами ако таз джета е некъв апсолютен мъртвец, на 230 000км + незнам колко са върнали, карана с кофти монтирана газова 2-3 години, разхлопана предница, съединител за смяна, некой и друг изпуснал амортесйор и прочие други работи дето се си им идва времето както с годините така и километрите.
Еми и да продаде ладата, парите няма да му стигнат да стегне джетата!

Всички сме виждали какви кошари има по улиците! Аз смятам, че е по-добре да караш здрав автомобил отколкото некъв трошляк, който незнаеш кога ше каже "тюх-тюх" и до там.

Сега ако Джетата е в добро техническо състояние Спор няма!

Във всеки друг случай аз бих метнал газовата в ладииката и аре на ефтинджоса докат събера лев за нещо по-ново.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 18 сеп 2007 19:27

http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=10945

Мнение Re: лада 2107 или VW джета 2
Джетата не е лоша кола по принцип.Обаче вече са на доста километри и години и дават проблеми.При това сложни-гарнитури,глави,водни помпи...все проблеми дето искат незабавен ремонт като се появят.А това изобщо не е лесна за правене кола,майсторите ги ненавиждат точно като ладите,понеже собствениците 90% са разни мизерници и мангали...

:lol:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 18 сеп 2007 20:40

Моя отговор - нито 1 от двете :wink:

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Вто 18 сеп 2007 20:46

С две ръце, за ладата Wink
ВАЗ 2107 е прекрасен автомобил, стига да не е изгнил

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 18 сеп 2007 20:48

kaiser666 написа:http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=10945

Мнение ": лада 2107 или VW джета 2
Джетата не е лоша кола по принцип.Обаче вече са на доста километри и години и дават проблеми.При това сложни-гарнитури,глави,водни помпи...все проблеми дето искат незабавен ремонт като се появят.А това изобщо не е лесна за правене кола,майсторите ги ненавиждат точно като ладите,понеже собствениците 90% са разни мизерници и мангали..."

:lol:

STOYO, разбирам желанието ти да се спреш на по-добрия вариант. Струва ми се обаче, че темата отива към некоректно отношение и конфронтация с колеги от форума на "Лада" и лично на мен това не ми допада. Виждам, че колегите(гласували са почти 100, от които 73 % са за ...) които писаха тук и не са малко при това, са дали явно превес на WV.
Ще си позволя да повторя казаното от колеги тук, а и във форурама на "Лада", а именно че съпоставянето на несъпоставими сами по себе си автомобили е меко казано безпредметно. Ако имаш достатъчно време да покараш двата автомобила вероятно темата нямаше да да бъде с това заглавие.
:) Аз бих си оставил автомобила, който ми е допаднал повече или както се казва "който ми е паднал на сърце".
Успех и не се терзай дълго в избора. :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”