kaiser666 написа:http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=10945
Мнение ": лада 2107 или VW джета 2
Джетата не е лоша кола по принцип.Обаче вече са на доста километри и години и дават проблеми.При това сложни-гарнитури,глави,водни помпи...все проблеми дето искат незабавен ремонт като се появят.А това изобщо не е лесна за правене кола,майсторите ги ненавиждат точно като ладите,понеже собствениците 90% са разни мизерници и мангали..."

STOYO, разбирам желанието ти да се спреш на по-добрия вариант. Струва ми се обаче, че темата отива към некоректно отношение и конфронтация с колеги от форума на "Лада" и лично на мен това не ми допада. Виждам, че колегите(гласували са почти 100, от които 73 % са за ...) които писаха тук и не са малко при това, са дали явно превес на WV.
Ще си позволя да повторя казаното от колеги тук, а и във форурама на "Лада", а именно че съпоставянето на несъпоставими сами по себе си автомобили е меко казано безпредметно. Ако имаш достатъчно време да покараш двата автомобила вероятно темата нямаше да да бъде с това заглавие.

Аз бих си оставил автомобила, който ми е допаднал повече или както се казва "който ми е паднал на сърце".
Успех и не се терзай дълго в избора.