Тая кола е урочасана!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 21 юли 2005 13:19

Веско, радвам се че се отказа да я продаваш. Аре стягай я, че имам да ти връщам другия път на Елена :-)

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Чет 21 юли 2005 13:20

Абе незнам като гледам тук всички те съветват да продаваш. 100% ако я продадеш новия собственик ще се кефи много.

П.С. Всичко си има начало и край. Доста части си сменил не прави глупоста да направиш ЩАСТЛИВ някой друг.

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Чет 21 юли 2005 15:42

Единственото, което ме спира да не я продам е, че е уникат .И друга като нея няма (поне във Варна не съм виждал ) . Но все още се чудя . Кой знае още какви изненади ми готви . Аз вече всичко очаквам от тоз автомобил :?

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 21 юли 2005 15:45

по принцип има едно неписано правило, че има пик в повредите, надявай се, че твоя пик е преминал и ти предстоят много безаварийни км.
пожелавам ти го 8)

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Чет 21 юли 2005 15:53

veselin tasev написа:
SSivanov написа:
veselin tasev написа:
StreetThug16V написа:Само информативно - ти си с мотор ABS. Е това не е ли моноинжекция?
1.8 90 к.с.
Не е . 1.8 л пълна инжекция е 80 kw. 109 к.с. - Това пише на евротабелата на колата

Еми значи не е АБС мотор
http://www.vwclub.bg/articles.php?id=5
Аз ти казвам ,че досега такъв Пасат не съм срещнал никаде . Не отговаря на каталозите 1.8 пълна i 80kw 109 к.с. АБС , централно , 4 ел стъкла , хидравлика . Тази конфигурация с този мотор , я няма в каталозите .И се чудя дали не е поръчково изпълнение !?

Щом не отговаря на каталозите значи и преправян от някой "сръчен" майстор :evil: ПРОДАВАЙ

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Чет 21 юли 2005 16:00

Аз не съм суеверен по принцип и не вярвам на такива работи, ама имам един колега дето му продадох старата си кола (джета 1.6 ) .Той много искаше Пасат да си купи но не му стигаха парите . И аз като си купих тоя , много кофти му стана . А той е страшно завислив . И се чудя да не ми е урочасал колата, та се проблеми .

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Чет 21 юли 2005 16:07

Свързах се днес със стария собственик , които я е карал откакто е внесена тои е доктор съдебна медицина , не да няма пари човека . И като му разказах за мъките , много се учуди и каза ,че каквото се е обадило е сменял на време не я е изоставял на произвола . Пък и аз я знам как я купих не беше в лошо състояние .

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 21 юли 2005 16:29

Ами аз мисля, че си прав, че е урочасана. Преди повече от 20 г. в моята рота (бях войник) имаше един ЗИЛ 157 (Джоган), който никой не го караше и не искаше. :twisted: :twisted: Стоеше в гаража и само го припалваха. Още, когато постъпил в поделението му се скапал мотора. След това непрекъснато повреди и всякаквии инциденти, докато се стигнало до смъртта на войник (блъскат се в дърво, той лежал в каросерията и главата му се смляла). :cry: :cry: Имаше в "актива" си няколко преобръщания за щастие без загинал. С огромни заплахи накараха най-добрия шофьор да го кара на едно занятие, защото два други бяха на ремонт. Човекът ходи свещ да пали след това, въпреки че бяха комунистически времена. :( :(

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Чет 21 юли 2005 17:03

Стига бе човек! не говоря за катастрофи , само че се поврежда много . Аман ! не говори такива работи

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 21 юли 2005 19:09

верно колега , ходи у некоя църква и си пални свещ. аз бех същия карък , ама на катастрофи,, тъкмо се прибираме от хижа на ПАМПОРОВО , и по пътя ми хвръкна предния капак, и си викам , нема начин , на Бачковския манастир,
та след това (да чукна на дърво) немам грижи

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 21 юли 2005 22:13

veselin tasev написа:Стига бе човек! не говоря за катастрофи , само че се поврежда много . Аман ! не говори такива работи
Аз съм добронамерен, но това беше наистина "белязан камион". Още помня името на причинителя на смъртта "Ивелин, Ивелин"(А той не е бил виновен :? :? .) Ужас, 20 години и го помня. :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

пасат 1,8

Мнениеот Жоро Делчев » Чет 21 юли 2005 22:26

Колега не си продаваи колата.Смени си всичко което е за смяна и нещата ше си доидат по местата.Пасата си е супер и е вярно това че има пик на повредите,и аз съм го изпитвал на главата си,но след това неизбежно идва момент в които всичко вече е сменено и няма нищо за сменяне(дори и да искаш)...

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Чет 21 юли 2005 22:33

Вече като почна да рамонтирам нещо по нея, винаги имам едно на ум , че нещо непредвидено ще се случи . Днес реших да сменя едно бензиниво маркуче на вакуума за излишното гориво и планката на сверичката падна и то не долу, а се завря между ауспусите и изолацията на купето . Нямате си на идея какво представляваше да я извадя . Пак карък :dontknow: :dontknow: :dontknow: .едно безобидно маркуче ....

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Чет 21 юли 2005 22:49

Тъй сам се ядосал, че следващия събор направо ще му искарам буталата от гърчене :evil: ще му прасна двигатела . Луд станах с тая кола :censored

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Чет 21 юли 2005 22:59

Бе човек като си навие на пръста че е карък та карък и на криво да пръдне пак на зли сили го приписва ;)

Я се стегни, сека кола са чупи.... аз предната немаше седмица в която да не е седяла минимум 2 дена в сервиза на майстора
Купих (прекарах се ама яко) дъртата шкода за 400 лв, за 4-те години настъпване в нея съм инвестирал цифром и словом над 3 000 лв в ремонти части и нам си кво...бе кат се замисля сал купето и дето не смених деа.....

Сегашното дан'си мислиш че не гълта кинти и то, гълта, ма кат мии такъв модела че щом нещо ней както требе да бъде и тичам да опраам, докат има хора с кола пред разпадане, ма докат не се чупи само нема го барнат......

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”