Колеги помагайте , централното ми се заключва когато си иска
независимо дали съм отварял или затварял която и да е врата (аларма нямам) притеснявам се че някои път ще остана на вънка и ще обикалям голфа като голям камък , как да спра това нещо ?!
централното HELP
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен има подобен проблем - когато отключа колата и след това веднага се опитам да заключа - от шофьорската врата се чува едно свистене и вратите не се заключват. Та значи моторчето продължава да върти в посока отключване (поради това че смуче въздух от шофьорската врата) още няколко секунди и чак след като спре мога да заключа. Заслушай се, ако и при теб се чува свистене от някоя врата и моторчето продължава да върти, то най-вероятно това е проблема.
п.п. а забравих още нещо

п.п. а забравих още нещо

- moni.sim 1,6
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 1998
Re: централното HELP
Машинката,която отключва и заключва във шофьрската врата се явява управляваща и е електрическа,тя подава сигнал на компресора,като се скъса гуменото маншонче в нея влиза вода и откача,почва да се задейства когато си иска,поне при мен беше така,смених я с чисто нова и се оправи!absent написа:Колеги помагайте , централното ми се заключва когато си иска
независимо дали съм отварял или затварял която и да е врата (аларма нямам) притеснявам се че някои път ще остана на вънка и ще обикалям голфа като голям камък , как да спра това нещо ?!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”