За сепаратора и аз питах в една друга тема,но като ги мерих мойте са с един и същ размер от двете страни,за този на външното каре няма спор че е с посока.
Забелязах че трябва да се реди карето малко-голямо(малка страна на елемента който остава на оста срещу голяма страна на чашката-фланеца).
Мисля че сепаратора на вътрешното каре е без посока!

Смяна на съеденител - проблем:(
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Само като идея.....при свалянето на скоростната кутия падат едни монтажно-уплътняващи втулки ,които имат предназначението ТОЧНО и ПЛЪТНО да припаснат скоростната кутия към ДВГ-блока...при мен беше паднала едната и докато разберем защо така гадно шуми беше голям майтап......ама като намерихме в канала"излишната" част стана ясно!
Странното е,че едната ми каручка започна да вие след като ми смениха съединителя с ново "немско" дърво /приплъзва като загрее/, по окачването лагери,шарнири и кво ли не... Виенето се засилваше с увеличаване на скоростта,обяснимо...
Уж доляли масло в ск. кутия и се оправи...Обаче сега имам едни шумове и тропаници, които изчезват с натискане на съединителя. Все си мисля, че са оплескали нещо "майсторите". Интересно ми е какво мислят колегите...
Уж доляли масло в ск. кутия и се оправи...Обаче сега имам едни шумове и тропаници, които изчезват с натискане на съединителя. Все си мисля, че са оплескали нещо "майсторите". Интересно ми е какво мислят колегите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз взех АРАЛ
И аз взех АРАЛ за скоростната кутия 12.75 лв. 0.500 литра.
Направи си сравнение в цените.
Направи си сравнение в цените.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
според мен е това
и на всичко отгоре за VW маслата трябва да са само пълна синтетика 75/90 така че сега и да го смениш пак маслото може да продължи да си вие ... наскоро имах такъв случай с добавки не се оправи и се смениха лагерите
Според мен е от скоростите!!! Сменил си маслото!!! Не се знае каква добавка е имало вътре заедно със старото масло!!! Не е от сепаратора на каретата! Някои лагер си е тръгнал според мен!
и на всичко отгоре за VW маслата трябва да са само пълна синтетика 75/90 така че сега и да го смениш пак маслото може да продължи да си вие ... наскоро имах такъв случай с добавки не се оправи и се смениха лагерите
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”