Всичко става на кръстовището на поликлиниката в младост 3. Идвам от пътя за ХИТ и спирам пред общината в лентата за ляв завой. Оставям няколко метра дистанция до колата пред мен.
И както си чакам от пътя за младост 4 идва една червена лада... дотук добре.. до момента в който ладата не влиза със задницата в завоя ( прави ляв завой за неразбралите ). Викам си.. пардон мисля си.. еййй аман от състезатели.. обаче гледам че ладата се насочва към колоната с чакащите автомобили.. от този момент ми се губят действията.. имам спомени само че търсех задна скорост...
След като ладата се беше насочила към чакащите автомобили явно шофера успя да контрира и да насочи предницата към тротоара. От тук нататък този не караше кола.. а шейна. Не знам как успя, обаче от инерцията която беше насъбрал успя да 'лъзне ладата точно в пролуката между мен и този пред мен ( предполагам че този пред мен е успял да дръпне някой метър. За нещастия пързалянето му беше прекъснато от моята предна броня

Шофера на ладата ми сочи другия тротоар.. хуу изнесохме се и двамата там. Тук пропускам някой негови реплики ( нищо нецензорно.. просто беше доволен че всички сме живи и здрави

Та как ви се струва