Мда утре ако доеш на седмичната може да я видиш на LIFEMasserati написа:Да не си бил с някоя от Банкя?
Имат ли право КАТаджийте...
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Ще искат да си смениш крушката пред тях,ако е от нея.Иначе може да ти напишат ФИШ,а може и АКТ!FaTDoG написа:Да не отварям друга тема,кво става ако единия фар не м иработи и ме спрат...
Последна промяна от Pironski на Сря 26 сеп 2007 16:56, променено общо 1 път.
- Pironski
- Контакти:
Чей малко,че нещо неразбрахhilqdarka написа:FaTDoG написа:Да не отварям друга тема,кво става ако единия фар не м иработи и ме спрат...
На мен ми писаха фиш 10лв, но преди това ми дадаха възможност да отстраня повредата на място (не работеха дългите на десния фар)
- Pironski
- Контакти:
Един приятел го виждат органите на реда,че говори по GSM и го спират,ама докато отидат до него той си слага панале от CD-то на ухото и като му казват,че са го спрели защото говори по GSM той им казва,че неговори,а си топли ухото с панела,че не му била загряла още колата и му е студеноDan4ote написа:Аз един път говорех по телефона и ги видях, че ме фиксираха и ме отбиват с палка, но аз почнах да се върта вътре в колата и се направих, че не ги видяхНомера мина, но си е опасно да се **аваш с кат.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имат право да ви спират със знак, подаден с ръка или със стоп палка. Ето и една такава подобна разпоредба от Закона за движение по пътищата:
Чл. 103. При подаден сигнал за спиране от контролните органи водачът на пътно превозно
средство е длъжен да спре плавно в най-дясната част на платното за движение или на посоченото
от представителя на службата за контрол място и да изпълнява неговите указания.
- bate_pe60
- Автомобил:
- Двигател:
мене към плевен ме "спряха" без накладки на служебния голф2...със 180...виждам ги, приближавам ги...лежат и двамата и ме гледат. и в последния момент, бях на 5-6 метра от тях, единия скочи и ми дигна палката..и аз - идиот ...спирам ....километър почти спира4ен път...
връщам аз назад, а онея ми се смеят:
абе , ти луд ли си кат не можеш да спреш намясто, спираш след километър, ми пък се и връщаш ? и за кво ? да ти пишеме акт ли? треаше да си подминеш ....ае сеа кат си мноо печен, щи пишем акт...
-----
а имат ли право да ми спрат от движение колата ако е с фолио на предните странични стъкла или само няква глобичка, акт4е ?
връщам аз назад, а онея ми се смеят:
абе , ти луд ли си кат не можеш да спреш намясто, спираш след километър, ми пък се и връщаш ? и за кво ? да ти пишеме акт ли? треаше да си подминеш ....ае сеа кат си мноо печен, щи пишем акт...
-----
а имат ли право да ми спрат от движение колата ако е с фолио на предните странични стъкла или само няква глобичка, акт4е ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”