на някого случвало ли се е
табло до 260 км/ч и 8000 об.
изчезват оборотомера, борд компютъра, лампите за водата и маслото
по някое време се появят после пак изчезнат
някой има ли идея от какво може да е
БЛАГОДАРЯ

vipra написа:питанка
БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
chefito написа:vipra написа:питанка
БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
няква студена спойка ми се види...или отзад буксата не дава добър контакт..намести я добре като начало...
pacohaker написа:при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка
vipra написа:pacohaker написа:при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка
и това проверих
остава да търся някъде по купето /някой да знае откъде взема минус буксата на таблото/
ама лампата на водата е захранене с постоянен плюс / + /, а датчика изпраща минус това ме навежда на мисълта да търся хлабав плюс
chefito написа:vipra написа:pacohaker написа:при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка
и това проверих
остава да търся някъде по купето /някой да знае откъде взема минус буксата на таблото/
ама лампата на водата е захранене с постоянен плюс / + /, а датчика изпраща минус това ме навежда на мисълта да търся хлабав плюс
изведи му нова маса просто за тест...прасни я на таралежа до ел. таблото или някъде на дебело желязо....но мен лично ме съмнява да е от масата...продължавам да си мисля за прецакана букса...и ще ти кажа защо...сменях табло скоро и в бързането не бях щракнал добре
буксата....когато друсаше изчезваше всичко...след малко се оправяше...както го описваш и ти....
vipra написа:chefito написа:vipra написа:pacohaker написа:при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка
и това проверих
изведи му нова маса просто за тест...прасни я на таралежа до ел. таблото или някъде на дебело желязо....но мен лично ме съмнява да е от масата...продължавам да си мисля за прецакана букса...и ще ти кажа защо...сменях табло скоро и в бързането не бях щракнал добре
буксата....когато друсаше изчезваше всичко...след малко се оправяше...както го описваш и ти....
съгласен съм с теб
но първо мисля да пробвам с друго табло
после ще търся тая проклета маса /дано да има и стол за да поседна и да помисля/![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 131 госта