mk 2 GTI 16v

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vipra
Автомобил:
Двигател:

mk 2 GTI 16v

Мнениеот vipra » Пет 28 сеп 2007 21:32

питанка

на някого случвало ли се е
табло до 260 км/ч и 8000 об.
изчезват оборотомера, борд компютъра, лампите за водата и маслото
по някое време се появят после пак изчезнат

някой има ли идея от какво може да е

БЛАГОДАРЯ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: mk 2 GTI 16v

Мнениеот chefito » Пет 28 сеп 2007 21:44

vipra написа:питанка

няква студена спойка ми се види...или отзад буксата не дава добър контакт..намести я добре като начало...

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Пет 28 сеп 2007 21:53

при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка

Потребителски аватар
vipra
Автомобил:
Двигател:

Re: mk 2 GTI 16v

Мнениеот vipra » Пет 28 сеп 2007 21:57

chefito написа:
vipra написа:питанка

няква студена спойка ми се види...или отзад буксата не дава добър контакт..намести я добре като начало...

и аз така си мислех затова на долната платка твърдата /не пластичната/ презапоих крачетата на буксата от пластичната към твърдата ама ядец

Потребителски аватар
vipra
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vipra » Пет 28 сеп 2007 22:01

pacohaker написа:при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка

и това проверих
остава да търся някъде по купето /някой да знае откъде взема минус буксата на таблото/
ама лампата на водата е захранене с постоянен плюс / + /, а датчика изпраща минус това ме навежда на мисълта да търся хлабав плюс

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 28 сеп 2007 22:11

vipra написа:
pacohaker написа:при мен беше от окислена минусова клема на акумулатора,ако не е от там търси дуга слаба минусова връзка

и това проверих
остава да търся някъде по купето /някой да знае откъде взема минус буксата на таблото/
ама лампата на водата е захранене с постоянен плюс / + /, а датчика изпраща минус това ме навежда на мисълта да търся хлабав плюс

изведи му нова маса просто за тест...прасни я на таралежа до ел. таблото или някъде на дебело желязо....но мен лично ме съмнява да е от масата...продължавам да си мисля за прецакана букса...и ще ти кажа защо...сменях табло скоро и в бързането не бях щракнал добре буксата....когато друсаше изчезваше всичко...след малко се оправяше...както го описваш и ти....

Потребителски аватар
vipra
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vipra » Пет 28 сеп 2007 22:24

chefito написа:
vipra написа:

и това проверих

изведи му нова маса просто за тест...прасни я на таралежа до ел. таблото или някъде на дебело желязо....но мен лично ме съмнява да е от масата...продължавам да си мисля за прецакана букса...и ще ти кажа защо...сменях табло скоро и в бързането не бях щракнал добре
буксата....когато друсаше изчезваше всичко...след малко се оправяше...както го описваш и ти....

съгласен съм с теб
но първо мисля да пробвам с друго табло
после ще търся тая проклета маса /дано да има и стол за да поседна и да помисля/ :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 28 сеп 2007 22:41

vipra написа:
chefito написа:
vipra написа:

и това проверих

изведи му нова маса просто за тест...прасни я на таралежа до ел. таблото или някъде на дебело желязо....но мен лично ме съмнява да е от масата...продължавам да си мисля за прецакана букса...и ще ти кажа защо...сменях табло скоро и в бързането не бях щракнал добре
буксата....когато друсаше изчезваше всичко...след малко се оправяше...както го описваш и ти....

съгласен съм с теб
но първо мисля да пробвам с друго табло
после ще търся тая проклета маса /дано да има и стол за да поседна и да помисля/ :wink: :wink: :wink:

ако си от пловдив мога да ти помогна...

Потребителски аватар
vipra
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vipra » Пон 01 окт 2007 20:29

намерих пустия проблем лоша връзка на буксата между пластичната платка и твърдата платка

идеи как може да се отстрани

нещо чрез запояване може ли ?

БЛАГОДАРЯ

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Пон 01 окт 2007 21:59

запоявай но внимателно щото много лесно се топи ,и моя има един байпас но е за осветлението

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”