Мнения отностно Nokia N73 или 6110?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнения отностно Nokia N73 или 6110?

Мнениеот oSViRePql » Съб 29 сеп 2007 0:13

Колеги до преди няколко дни си мислех че е голям телефон и няма да ми е удобен но днес един колега си беше взел такъв и седи добре в джоба :P Като функции ми е ясен че има каквото може да се желае :) Камерата прави изключителни снимки :shock Вие да кажете нещо за този телефон? Някакви минуси които аз не съм видял в него.. ? Утре ще ходя пак да го гледам и съм се навил да го взимам но ако има нещо което да ме спре кажете ;) Кажете го сега или замълчете завинаги :lol:

Благодаря!

Най-после :D Вече съм собственик на Nokia N73 Music Edition + 2GBMini SD, която е в комплекта и много други кабелчета ;) От първи наблюдения съм много доволен и дано така остана :) Цяла нощ едва ли ще се спи :twisted: Утре ще сложа някоя снимка.

Последна промяна от oSViRePql на Пон 08 окт 2007 22:52, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Съб 29 сеп 2007 0:29

Много удобна навигация, хубав екран, хубава камера, симбияна работи бързо.
Но когато аз исках да взимам такъв (Нов) приятел който продава телефони ми каза че давали ядове. От друга страна моя приятелка го ползва вече година без грижи.
Телефона е с по-новия симбиян и няма толкова разнообразие на софтуер ( побългарен ) в сравнение с новия симбиян... но в последните месеци излязоха повечето неща.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 29 сеп 2007 0:31

maniak написа:Много удобна навигация, хубав екран, хубава камера, симбияна работи бързо.
Но когато аз исках да взимам такъв (Нов) приятел който продава телефони ми каза че давали ядове. От друга страна моя приятелка го ползва вече година без грижи.
Телефона е с по-новия симбиян и няма толкова разнообразие на софтуер ( побългарен ) в сравнение с новия симбиян... но в последните месеци излязоха повечето неща.

Какво друго за тези пари? Пак с тези параметри :roll:

П.с. Колкото и да гледам този ми се вижда най-добре за цена/качество/функции. Има някакви с капаци ама аз не ги уважавам :D

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Съб 29 сеп 2007 0:46

Виж тук не мога да помогна... " на вкус и цвет товариш нет" аз реших да си остана на 6680 още извесно време.
Моето мнение е че ако те кефи няма какво да му мислиш купувай, но да е нов с читава гаранция. Държиш ли на симбияна?

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 29 сеп 2007 0:51

maniak написа:Виж тук не мога да помогна... " на вкус и цвет товариш нет" аз реших да си остана на 6680 още извесно време.
Моето мнение е че ако те кефи няма какво да му мислиш купувай, но да е нов с читава гаранция. Държиш ли на симбияна?

Ако ще купувам ще е с гаранция 2год и нов ;) До сега съм имал предимно Нокия но не съм имал със Симбиян :roll: И съм с мисълта че ако взимам нещо ново поне да има симбиян. Т.е. ако взема Нокия без ОС по-добре да не си давам парите и да си държа моя защото то е едно и също на всичките без ОС :lol: Пък и Симбиян-а си има неговите предимства :)

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Съб 29 сеп 2007 0:56

Ами купи си я и си направи кефа. Телефончето е готино, приятно за употреба и много стилно. Пък и при по-новите версии тези бъгове най-вероятно са отстранени. Две години гаранция все пак те застрахова против тях.
Ако имаш бюджет хвърли едно око и на моделите с GPS... готина екстра е... но там моделите на Нокия са скъпички... и аз се въздържам
Хайде лека:)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 29 сеп 2007 1:03

maniak написа:Ами купи си я и си направи кефа. Телефончето е готино, приятно за употреба и много стилно. Пък и при по-новите версии тези бъгове най-вероятно са отстранени. Две години гаранция все пак те застрахова против тях.
Ако имаш бюджет хвърли едно око и на моделите с GPS... готина екстра е... но там моделите на Нокия са скъпички... и аз се въздържам
Хайде лека:)

Е да.. друго си е с GPS ама бюджета ми е по-малък а и не мисля че цена от ~1200лв е нормално за телефон :roll:
Лека и от мен!

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 29 сеп 2007 1:35

Да бе, ти пък ши даваш за некъв тел 1200 пари, требе си луд

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Съб 29 сеп 2007 7:02

супер телефон

Потребителски аватар
vaalentin70
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaalentin70 » Съб 29 сеп 2007 7:32

Харно е телефончето.
Ако търсиш Nokia с навигация-вземи 6110,на прИмоция са от Мтел

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Съб 29 сеп 2007 8:10

екстра си е телефона!

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Съб 29 сеп 2007 8:34

oSViRePql регистрирай се ето тук www.gsmite.com и попитай за нокията.Там ще ти дадът най-добро мнение за нея.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Съб 29 сеп 2007 10:30

същите пари е Nokia N-80 Internet Edition ,има и това WLAN: Wi-Fi 802.11g, UMA. http://gsm4you.com/shop/nokia-n80-ie-p-711.html

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Съб 29 сеп 2007 10:43

Не знам дали всички Нокии са така, вие ще ми кажете, но аз лично бях разочарован от една N70, която скоро разглеждах. Супер бавно става всичко. Снимаш, изчакайте да снимам, изчакайте да се запази, изчакайте друго. В галериите: изчакайте да отворим, даваш следваща снимка, изчакайте да излезем, изчакайте да превключим.... :? Моя прост SE, вярно не е с операционна система прави всичко 10ки пъти по-бързо буквално. Защо така? Дали всички телефони със симбиан са толкова бавни?

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Съб 29 сеп 2007 10:58

N-73 е перфектен телефон, избора е страхотен и няма да збъркаш :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”