Благодаря!
Най-после

maniak написа:Много удобна навигация, хубав екран, хубава камера, симбияна работи бързо.
Но когато аз исках да взимам такъв (Нов) приятел който продава телефони ми каза че давали ядове. От друга страна моя приятелка го ползва вече година без грижи.
Телефона е с по-новия симбиян и няма толкова разнообразие на софтуер ( побългарен ) в сравнение с новия симбиян... но в последните месеци излязоха повечето неща.
maniak написа:Виж тук не мога да помогна... " на вкус и цвет товариш нет" аз реших да си остана на 6680 още извесно време.
Моето мнение е че ако те кефи няма какво да му мислиш купувай, но да е нов с читава гаранция. Държиш ли на симбияна?
maniak написа:Ами купи си я и си направи кефа. Телефончето е готино, приятно за употреба и много стилно. Пък и при по-новите версии тези бъгове най-вероятно са отстранени. Две години гаранция все пак те застрахова против тях.
Ако имаш бюджет хвърли едно око и на моделите с GPS... готина екстра е... но там моделите на Нокия са скъпички... и аз се въздържам
Хайде лека:)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта