Съвет за бас
Съвет за бас
Здравейте,имам следните въпросчета.Първо колоната задължително ли е да е в кутия или може да се сложи направо на кората?Има ли разлика в качеството?И ако може да ми предложите хубав говорител 200-300 вата,като единственото ми изискване е да не е по-малък от 30 см,и съответния усилвател за него.Трябва ми нещо средно ниво,не много скъпо.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: Съвет за бас
daradon написа:Здравейте,имам следните въпросчета.Първо колоната задължително ли е да е в кутия или може да се сложи направо на кората?Има ли разлика в качеството?И ако може да ми предложите хубав говорител 200-300 вата,като единственото ми изискване е да не е по-малък от 30 см,и съответния усилвател за него.Трябва ми нещо средно ниво,не много скъпо.
Тъй като гледам търсиш качество , да в кутия говорителя винаги е свирил много по добре от колкото да го изтърсиш на задната кора която ако е хартиена след време се измята и става много грозно. Препоръчвам ти не само на теб но както и на други хора усилвател "Audison" SRX2 -185 лв. и "HERTZ ES-300D" Вариянта е много добър за тази цена и за това качество

- mafiacartel
- mafiacartel
- mafiacartel
terrorbg написа:Абе кво ти разбира главата от изолация пък на тебе ,най добре е да се направи с гипсо картон и всичко ще си е ОК![]()
![]()
хахАхАхАхАх ко ми разбирала главата хАХАхаХАхАхА недеи бе разбирачо хахьахЬХаьхахаЬхЬА
E аз него казах в буквалния смисъл Колега просто под формата на шега беше ,но нека да чуя и твоето мнение относно шумоизолацията с какво се прави от какви материяли най-вече защото съм доста заинтересован. Нещо някоя марка за шумоизолация да ми предложиш или незнам ти кажи щом ти разбира повече главата

- mafiacartel
Купи си микропореста донапрен и Битон и една или 2 четки за боядисване. Мажеш с битона добре почистената част с корисилин и почваш да мажеш след което нанасяш микропорестия донапрен и върхо него мажеш отново с битон. Забележка: оставете колата с отворени врати или прозорци и недейте е карайте веднага ,че от тоя ацетон бая ще се дрогирате. Казвам ви го от личен опит тъй като моята е правена цялата . Надявам се че бях полезен. Успех на всички ,а ефекта е потресаващ.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”