Съвет за бас

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
daradon
Автомобил:
Двигател:

Съвет за бас

Мнениеот daradon » Сря 19 сеп 2007 23:13

Здравейте,имам следните въпросчета.Първо колоната задължително ли е да е в кутия или може да се сложи направо на кората?Има ли разлика в качеството?И ако може да ми предложите хубав говорител 200-300 вата,като единственото ми изискване е да не е по-малък от 30 см,и съответния усилвател за него.Трябва ми нещо средно ниво,не много скъпо.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Re: Съвет за бас

Мнениеот mafiacartel » Сря 19 сеп 2007 23:34

daradon написа:Здравейте,имам следните въпросчета.Първо колоната задължително ли е да е в кутия или може да се сложи направо на кората?Има ли разлика в качеството?И ако може да ми предложите хубав говорител 200-300 вата,като единственото ми изискване е да не е по-малък от 30 см,и съответния усилвател за него.Трябва ми нещо средно ниво,не много скъпо.

Тъй като гледам търсиш качество , да в кутия говорителя винаги е свирил много по добре от колкото да го изтърсиш на задната кора която ако е хартиена след време се измята и става много грозно. Препоръчвам ти не само на теб но както и на други хора усилвател "Audison" SRX2 -185 лв. и "HERTZ ES-300D" Вариянта е много добър за тази цена и за това качество ;)

terrorbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terrorbg » Пон 24 сеп 2007 12:44

ако я сложиш на кората от доло под кората трябва пак да има кутия.Според мен наи добре е да не е на кората а в багажника и е добре да се изолира багажника за по хубав бас :P

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Пон 24 сеп 2007 18:39

terrorbg написа:ако я сложиш на кората от доло под кората трябва пак да има кутия.Според мен наи добре е да не е на кората а в багажника и е добре да се изолира багажника за по хубав бас :P

Брех и аз се чудех що баса ми в колата не е както трябва :D

terrorbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terrorbg » Вто 25 сеп 2007 14:02

лично мнение :P според мен трябва багажника да си е изолиран :oops:

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Съб 29 сеп 2007 22:15

terrorbg написа:лично мнение :P според мен трябва багажника да си е изолиран :oops:

Абе кво ти разбира главата от изолация пък на тебе ,най добре е да се направи с гипсо картон и всичко ще си е ОК :D:D:D

Потребителски аватар
montisin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот montisin » Съб 29 сеп 2007 23:42

има басчета и за отворен и за затворен обем !

terrorbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terrorbg » Пон 01 окт 2007 9:21

Абе кво ти разбира главата от изолация пък на тебе ,най добре е да се направи с гипсо картон и всичко ще си е ОК :D :D :D

хахАхАхАхАх ко ми разбирала главата хАХАхаХАхАхА недеи бе разбирачо хахьахЬХаьхахаЬхЬА

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Сря 03 окт 2007 0:50

terrorbg написа:
Абе кво ти разбира главата от изолация пък на тебе ,най добре е да се направи с гипсо картон и всичко ще си е ОК :D :D :D

хахАхАхАхАх ко ми разбирала главата хАХАхаХАхАхА недеи бе разбирачо хахьахЬХаьхахаЬхЬА

E аз него казах в буквалния смисъл Колега просто под формата на шега беше ,но нека да чуя и твоето мнение относно шумоизолацията с какво се прави от какви материяли най-вече защото съм доста заинтересован. Нещо някоя марка за шумоизолация да ми предложиш или незнам ти кажи щом ти разбира повече главата :) Чакам отговор :)

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Сря 03 окт 2007 19:35

mafiacartel
mnogo drazni6
4esno

Потребителски аватар
drakano
Автомобил: S6 2.2TQ ABT
Двигател: AAN
Контакти:

Мнениеот drakano » Вто 30 окт 2007 11:11

Mafiacartel не е разумно да подмяташ тва и онова вместо това помогни на момчето ако разбираш а не да спамите и двамата.

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Вто 30 окт 2007 12:04

montisin написа:има басчета и за отворен и за затворен обем !

Също има и басове за монтаж в кутия, и за free air монтаж.
Тези в кутия могат да са със затворен и отворен обем....

Ако искаш бас за кората, си търси специално free air бас, защото другите няма да свирят задоволително.

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Вто 30 окт 2007 23:01

Купи си микропореста донапрен и Битон и една или 2 четки за боядисване. Мажеш с битона добре почистената част с корисилин и почваш да мажеш след което нанасяш микропорестия донапрен и върхо него мажеш отново с битон. Забележка: оставете колата с отворени врати или прозорци и недейте е карайте веднага ,че от тоя ацетон бая ще се дрогирате. Казвам ви го от личен опит тъй като моята е правена цялата . Надявам се че бях полезен. Успех на всички ,а ефекта е потресаващ.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”