Срещнах се със Станислава от фирма "Hors91", за да ми даде изработен(за тяхна сметка) от тях модел. Направен е от стомана, лазерно изрязан и е уникален, ако приемете този вариянт ще бъде изработена лимитирана серия само за нас. За 100 бр. цената ще е около 7 лв., а за 200 бр. ще е ок 5.50 лв., като тя подлежи на коментар в зависимост от количеството.
Телефоните на фирмата са 884 2165, 0898 485458, 0883 314416, а адреса е в кв. "Младост".
Предлагам всеки, проявяващ интерес към това предложение за ключодържател да даде своето мнение и заяви желание за закупуване тук.
Направих снимки с телефона си и поради това качеството не е високо, но смятам, че ще можете да добиете достатъчно добра представа.
Май ще ми трябва съдействие за качването на снимките, че паролата и потребителското ни име в www.snimka.bg са непознати

Казвам се Добромир Попов, не се притеснявайте да ме потърсите. Можете да ми се обадите на вътр. тел. 588(на който ще отговарям до края на годината) в Министерството на регионалното развитие и благоустройството( намира се на ъгъла на ул. "Кирил и Методи" №17-19 и ул. "Дунав") и ще дойда за да ви посрещна, след като влезете веднага в дясно пред стаята на охраната. Обедната ми почивка е в интервала 12.00-13.00 ч., но на мобилния тел. 0898 290085 съм през цялото време.
банковата сметка и БУЛСТАТ на клуба:
"Първа инвестиционна банка" АД, клон Витоша
IBAN BG57FINV915010BGN0L2C4
BIC FINVBGSF
"Клуб на привържениците на Фолксваген в България"
БУЛСТАТ 175251409
По въпроси свързани с плащане по банков път можете да се обръщате към wili98.