.
 .
Срещнах се със Станислава от фирма "Hors91", за да ми даде изработен(за тяхна сметка) от тях модел. Направен е от стомана, лазерно изрязан и е уникален, ако приемете този вариянт ще бъде изработена лимитирана серия само за нас. За 100 бр. цената ще е около 7 лв., а за 200 бр. ще е ок 5.50 лв., като тя подлежи на коментар в зависимост от количеството.
Телефоните на фирмата са 884 2165, 0898 485458, 0883 314416, а адреса е в кв. "Младост".
Предлагам всеки, проявяващ интерес към това предложение за ключодържател да даде своето мнение и заяви желание за закупуване тук.
Направих снимки с телефона си и поради това качеството не е високо, но смятам, че ще можете да добиете достатъчно добра представа.
Май ще ми трябва съдействие за качването на снимките, че паролата и потребителското ни име в www.snimka.bg са непознати

Казвам се Добромир Попов, не се притеснявайте да ме потърсите. Можете да ми се обадите на вътр. тел. 588(на който ще отговарям до края на годината) в Министерството на регионалното развитие и благоустройството( намира се на ъгъла на ул. "Кирил и Методи" №17-19 и ул. "Дунав") и ще дойда за да ви посрещна, след като влезете веднага в дясно пред стаята на охраната. Обедната ми почивка е в интервала 12.00-13.00 ч., но на мобилния тел. 0898 290085 съм през цялото време.
банковата сметка и БУЛСТАТ на клуба:
"Първа инвестиционна банка" АД, клон Витоша
IBAN BG57FINV915010BGN0L2C4
BIC FINVBGSF
"Клуб на привържениците на Фолксваген в България"
БУЛСТАТ 175251409
По въпроси свързани с плащане по банков път можете да се обръщате към wili98.

И заслужаваш похвала ,че си се нагърбил с тази задача и отделяш от личното си време !!!
    И заслужаваш похвала ,че си се нагърбил с тази задача и отделяш от личното си време !!!
 Може да реализираме една стара идея ,за визитки за реклами на клуба
 Може да реализираме една стара идея ,за визитки за реклами на клуба  

good work
 good work  

.
 .
 след разговори с по-висше стоящите) ще изчакам вашите мнения тук.
 след разговори с по-висше стоящите) ще изчакам вашите мнения тук.