Райконен триумфира в трилъра на Китай, Хамилтън отпада
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
Според мен нарочно от макларън оставиха хамилтън без гуми - за да отпадне. Няма логика 5 обиколки да го дължат без гуми - последната на хамилтън преди да влезе в бокса Алонсо мувзе 7! секунди а предишните две съответно 3 и 2 сек. Това даже механиците на Маса не могат да го измислят а те са напред с материала - не му сипват гориво
. И причината е че дори и пилотите възроптаха срещу откритото лансиране на хамилтън (нарочно го пиша с малка буква). По този начин с отпадането на хам. остава някаква интрига в шампионата, ако можем да го наречем шампионат, а не сапунен сериал. Бърни Екълстън (ако така се пише) прекалява с постановките. Всички искат супер шампион ама с лансиране на един и то по този начин няма да му направят ориол на успешност в моите очи.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:еми такива са в бокса,той коментатора каза че и в турция му врътнаха същият номер и че може и сега да стана,и то станаradotom написа:Братче, те полвината коли вече бяха със сухи гуми... За какво чакане може да става въпрос?!?![]()
Язък за пича

Див фен съм на Макларън, но този път са за

Наврето така полудявах, когато колата на Кими се трошеше на всяко състезание.
Не мога да осмисля, каква беше тази простотия

А според мен малкият е готин. Поне още не е глътнал твърде много въздух....
Желая му успех!!!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.
radotom тактиката си беше добра и това си пролича при другия болид на Макларън.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ми така де,момъка трупа опит,лошото е че му се случва за 2-и път.Дано да няма 3-иKozunak написа:Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:ми така де,момъка трупа опит,лошото е че му се случва за 2-и път.Дано да няма 3-иKozunak написа:Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.
Той нека си трупа опит лошо няма.Харесвам го като цяло, ама много насериозно се е взел...това ме дразни.Кога му почерня дупето?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:LILO&STICH написа:ми така де,момъка трупа опит,лошото е че му се случва за 2-и път.Дано да няма 3-иKozunak написа:Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.
Той нека си трупа опит лошо няма.Харесвам го като цяло, ама много насериозно се е взел...това ме дразни.Кога му почерня дупето кога се избърса с гумето![]()
![]()
?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И според мен неможе да говорим за ниакаква маниполоция отностно макларан спрямо Хамилтън.
Алнсо същия болид, същите гуми = повече обиколки!!!
Райконен същите гуми = повече обиколки.
Райконен явно по-добре караше в тез полу мокри полу сухи условия. И натисна Хамилтъка, който просто не издрържа!
Как нема да си съсипе гумите, та тои 3-4 обиколки подред окоси ниско сичкта трева.
Ако беше оцелил поне бокса сигорно щеще да чупи нещо друго я двигател я скорости. Ами то не става ти да изфърчиш у тревата след тъй на пулна гас да задържиш Райконен зад тебе. Това го направи поне 3-4 пъти тоз номер. Кими само си го изчака сам да се пребие.
Бразилия ще бъде интересно да. Дали Хамаклъка ще стане шампион ми сигорно да, дали го заслужава определено не!
Алнсо същия болид, същите гуми = повече обиколки!!!
Райконен същите гуми = повече обиколки.
Райконен явно по-добре караше в тез полу мокри полу сухи условия. И натисна Хамилтъка, който просто не издрържа!
Как нема да си съсипе гумите, та тои 3-4 обиколки подред окоси ниско сичкта трева.
Ако беше оцелил поне бокса сигорно щеще да чупи нещо друго я двигател я скорости. Ами то не става ти да изфърчиш у тревата след тъй на пулна гас да задържиш Райконен зад тебе. Това го направи поне 3-4 пъти тоз номер. Кими само си го изчака сам да се пребие.
Бразилия ще бъде интересно да. Дали Хамаклъка ще стане шампион ми сигорно да, дали го заслужава определено не!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”