Райконен триумфира в трилъра на Китай, Хамилтън отпада

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Нед 07 окт 2007 20:38

супер съзтезание стана Кими си е номер едно но все пак трябва все някога дебютант да стане шампион :idea:

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Нед 07 окт 2007 20:41

Страхотно състезание .
da6o_amvr написа:Стискам палци на Кими за в Бразилия.

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Нед 07 окт 2007 21:26

Според мен нарочно от макларън оставиха хамилтън без гуми - за да отпадне. Няма логика 5 обиколки да го дължат без гуми - последната на хамилтън преди да влезе в бокса Алонсо мувзе 7! секунди а предишните две съответно 3 и 2 сек. Това даже механиците на Маса не могат да го измислят а те са напред с материала - не му сипват гориво :D . И причината е че дори и пилотите възроптаха срещу откритото лансиране на хамилтън (нарочно го пиша с малка буква). По този начин с отпадането на хам. остава някаква интрига в шампионата, ако можем да го наречем шампионат, а не сапунен сериал. Бърни Екълстън (ако така се пише) прекалява с постановките. Всички искат супер шампион ама с лансиране на един и то по този начин няма да му направят ориол на успешност в моите очи.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 07 окт 2007 21:47

имаше логика ..чакаха пистата да изсъхне ;)

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 07 окт 2007 22:12

Tyan написа:имаше логика ..чакаха пистата да изсъхне ;)
    И от много чакане се разсъхнаха mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 07 окт 2007 22:22

Братче, те полвината коли вече бяха със сухи гуми... За какво чакане може да става въпрос?!?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 07 окт 2007 22:24

radotom написа:Братче, те полвината коли вече бяха със сухи гуми... За какво чакане може да става въпрос?!?
еми такива са в бокса,той коментатора каза че и в турция му врътнаха същият номер и че може и сега да стана,и то стана :?
Язък за пича

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Пон 08 окт 2007 9:55

LILO&STICH написа:
radotom написа:Братче, те полвината коли вече бяха със сухи гуми... За какво чакане може да става въпрос?!?
еми такива са в бокса,той коментатора каза че и в турция му врътнаха същият номер и че може и сега да стана,и то стана :?
Язък за пича

:да:

Див фен съм на Макларън, но този път са за :seeex И не само този.
Наврето така полудявах, когато колата на Кими се трошеше на всяко състезание.
Не мога да осмисля, каква беше тази простотия :evil:
А според мен малкият е готин. Поне още не е глътнал твърде много въздух....
Желая му успех!!!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 08 окт 2007 10:01

Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.

radotom тактиката си беше добра и това си пролича при другия болид на Макларън.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 08 окт 2007 10:55

Kozunak написа:Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.

ми така де,момъка трупа опит,лошото е че му се случва за 2-и път.Дано да няма 3-и :wink:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 08 окт 2007 12:34

LILO&STICH написа:
Kozunak написа:Е как са го оставили без гуми...това, че той не може да ги запази за достатъчен брой обиколки си е негов проблем.Отбора си има дадена стратегия, изчакваха да видят времето.Квото за Алонсо това и за Хамилтън.Алонсо смени гуми 2 обиколки СЛЕД случката с Хами и си ги беше запазил достатъчно за да няма изцепки.А караше 3-ти и имаше с кво да се бори.Тва за мене си е пилотска грешка на Хамилтън.Просто му липсва опит в Ф1, иначе самочувствието му е на ниво.

ми така де,момъка трупа опит,лошото е че му се случва за 2-и път.Дано да няма 3-и :wink:

Той нека си трупа опит лошо няма.Харесвам го като цяло, ама много насериозно се е взел...това ме дразни.Кога му почерня дупето?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 08 окт 2007 12:36

Kozunak написа:
LILO&STICH написа:

Той нека си трупа опит лошо няма.Харесвам го като цяло, ама много насериозно се е взел...това ме дразни.Кога му почерня дупето кога се избърса с гумето :lol: :lol: :lol: ?

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Пон 08 окт 2007 13:33

ФЕРАРИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ :yahoo:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пон 08 окт 2007 14:01

И според мен неможе да говорим за ниакаква маниполоция отностно макларан спрямо Хамилтън.
Алнсо същия болид, същите гуми = повече обиколки!!!
Райконен същите гуми = повече обиколки.

Райконен явно по-добре караше в тез полу мокри полу сухи условия. И натисна Хамилтъка, който просто не издрържа!
Как нема да си съсипе гумите, та тои 3-4 обиколки подред окоси ниско сичкта трева.
Ако беше оцелил поне бокса сигорно щеще да чупи нещо друго я двигател я скорости. Ами то не става ти да изфърчиш у тревата след тъй на пулна гас да задържиш Райконен зад тебе. Това го направи поне 3-4 пъти тоз номер. Кими само си го изчака сам да се пребие.

Бразилия ще бъде интересно да. Дали Хамаклъка ще стане шампион ми сигорно да, дали го заслужава определено не!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 окт 2007 14:04

това че се оака в бокса си е тотално негова грешка ........ липса на опит ..... относно другото съм съгласен с Козунака .......

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”