Tatrata написа:Значи, сменям си свещите толкова често, не защото им има нещо, а защото знам, че се сменят на 10000км и гледам да не превишавам тази граница, а относно Иридиума, това са мои наблюдения, имам един и същи стил на каране, така че....... ваш е избора дали ще си ги купите или не. Аз казвам просто, че съм ВПЕЧАТЛЕН от тези свещи и според мен си заслужават парите !! На който не му изнася да дава по 35 лв. за свещ да не ги взима, да си купи Beru или NGK, нищо против, аз просто споделям мнение. Никой не пришпорвам да си купи такива, просто мисля за редно да споделя еднин положителен начин да накарате колата ви да харчи по-малко и да върви повече. Това е от мен, на себе си бях полезен, надявам се и на вас !
Ако искате заключваите темата.
Никой не оспорва качествата на иридиум свещите-аз имам преки наблюдения в/у НЖК иридиум,знам ги-чудесни са,колата е по-пъргава,по-икономична-всичкото което пишеш е вярно!!!!
Не съм искал да поставям под съмнение думите ти-нямах това в предвид с предния пост...Но всичко е и до възможности-ти си купил,доволен си,споделяш...аз лично ти благодаря за мнението за тази марка-ще се възползвам от споделената информация.