проблем-тампони
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем-тампони
Здравеите , нов съм във форума ,чел съм доста тук има доста полезни работи. Автомобилът ми е vw vento 1.9td. проблемът ми е със тампоните на амортисъорите незнам точно как се казват тези големите отгоре,та значи писна ми вече всеки месец да ги сменям немога да разбера къде е проблема в автомобила или във фалшивите тампони и ако е в тампоните има ли някакъв по здрав вариант ! Благодаря предварително .
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Купих си
Купих си български отзад 6лв./бр.
Стана просто много тврда и ми харесва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
po princip VW stradat ot tamponi tova izglejda e slabotsta i
po princip VW stradat ot tamponite bilo to na prednicata ili na zadnicata tova e neizbejno az na godina smenqm tamponi 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами когато повдигна с крик и тампона пада със 1.5см надоло и ми се стува че луфта нагоре-надоло е доста голям на гумата пак и сам виждал на др. кола тампоните си стоят почти прелепнали до ламарината.Пробвах различни маистори,различни марки тампони и пак след смяната им като я покарам 1000км пак си искачат,а съм чувал че не е добре да се кара така
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Re: Купих си
iurimil написа:Купих си български отзад 6лв./бр.
когато са много твърди тампоните не се ли прецаква по лесно амортисиьора.може да бъркам ама по е добре да сменяш всеки месец тампони от колкото всеки месец амортисьори.
тампони за пасат стават и за голф 3.по яки са и не се износват,ама дали не вредят на амортисьора?
-
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип дори и при нови тапмони има малък луфт ( от порядъка на 0,1 - 0,2 см) но вече при по голям луфт работата е ясна. И аз имам същия проблем с тези тампони и сега ще ги сменя, вече съм ги купил ( Лемфьордер) само трябва да намеря време. На мен ми препоръчаха Лемфьордер незнам колко са добри, ако някои има опит с тази марка да сподели.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Основния проблем са разбитите пътища.
Аз имам същия проблем-нямат година а вече хлопчат.Ще хлопчат до поне навършване на година преди смяната, нямам намерение да ги сменям на по често.Май с Феби ми ги подмениха. Между другото оргинални от как е станала кола свалиха.Десет години ама по европейски пътища.
Кофти че могат да видят сметката на гумите.
Аз имам същия проблем-нямат година а вече хлопчат.Ще хлопчат до поне навършване на година преди смяната, нямам намерение да ги сменям на по често.Май с Феби ми ги подмениха. Между другото оргинални от как е станала кола свалиха.Десет години ама по европейски пътища.
Кофти че могат да видят сметката на гумите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”