Ventoman написа:Проблема е в помпата , около 3 часа работа и повече няма да ти прави така
на място/работа на мотора/ или в сервиз ?
kombito-tdi написа:причината е ясна ;изпратих запитване до завода вьв волфвбург за настоящия ВИ проблем и от там ми отговориха че много сьжаляват но това е тяхна грешка и настояват колите на потребители от форума с този проблем да бьдат вьрнати обратно на производителя които за причиненото им неудобство ще ги смени за наи новия модел на фирмата сьобразен с ВСИЧКИ изискванията на клиента
kombito-tdi написа:причината е ясна ;изпратих запитване до завода вьв волфвбург за настоящия ВИ проблем и от там ми отговориха че много сьжаляват но това е тяхна грешка и настояват колите на потребители от форума с този проблем да бьдат вьрнати обратно на производителя които за причиненото им неудобство ще ги смени за наи новия модел на фирмата сьобразен с ВСИЧКИ изискванията на клиента
Brezel написа:kombito-tdi написа:причината е ясна ;изпратих запитване до завода вьв волфвбург за настоящия ВИ проблем и от там ми отговориха че много сьжаляват но това е тяхна грешка и настояват колите на потребители от форума с този проблем да бьдат вьрнати обратно на производителя които за причиненото им неудобство ще ги смени за наи новия модел на фирмата сьобразен с ВСИЧКИ изискванията на клиента
мале след този пост нещо и мойто почна да прекасва тотално. Поне съм близо напрово да идват да я прибират мойта