Ще купувам поло...
Polo
От Юли досега карам на една приятелка поло-то 96-а двувратка.Има климатик, ABS, ел. стъкла, ЦЗА и други работи.И от известно време ми се върти една идея да направя размяна моита Астра за такова Поло(може и без изброените екстри), тъи като колата е много по-тиха от Астра.та ми.Не говоря само за мотора но и за ходовата част.Купето вътре е приятно.Спирачката е много по-мека, съединителя също.Само газта и скоростите ме дразнят малко, смисъл такъв че газта е прекалено мека и само да си отпусна крака и...Другото заради което го искам това Поло е разхода който ми се стори 5/100 извън града при 100~110км/ч.Но явно съм сгрешил.Също ми хареса ниския оборот сутрин при ниска температура-под 1000!Като цяло малко ме разубедихте
Ще си помисля

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: Polo
peterl написа:Като цяло малко ме разубедихтеЩе си помисля
Ай ся... глупости

Ако искаш пусни една тема в оффтопика " Ще купувам астра - на кое да обърна повечко внимание?" и гледай какво ще стане! Ако пък си мислиш нещо ,че сме "расисти" пусни я в опел форума

- gogi_billabong
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми кефи ме
Здравеите навсички ! 2 години карах с двигател 1.1 97 ма а сега маика ми го кара -нема грижи колата само дето като я купих пипнаха малко скоростната и оттогава ма грам не се е обадила.Сега в момента карам 1.4 16 v и върви като лудо само дето постоянно се обайждат некви работи-първо климата оправях лятото после ел стъкла,помпа за централното и ся на капак изгърмя и водната помпа и ше се сменя сичко наново
,ама няма значение кефи ме и тва е ...........

Polo
Anbuch Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 23:39 Заглавие: Re: Polo
peterl написа:
Като цяло малко ме разубедихте Ще си помисля
Ай ся... глупости Общо взето темата е : "на какво най-много трябва да се обърне внимание при покупката на такова поло" - да не очакваш само хубави неща да се казват в такава тема ?
Ако искаш пусни една тема в оффтопика " Ще купувам астра - на кое да обърна повечко внимание?" и гледай какво ще стане! Ако пък си мислиш нещо ,че сме "расисти" пусни я в опел форума
Абе и ти си прав, ама нали знаеш.Като тръгнеш да даваш пари искаш всичко за малко пари

Поздрави, Пешо!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”