Ще купувам поло...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
peterl
Автомобил:
Двигател:

Polo

Мнениеот peterl » Вто 16 окт 2007 17:21

От Юли досега карам на една приятелка поло-то 96-а двувратка.Има климатик, ABS, ел. стъкла, ЦЗА и други работи.И от известно време ми се върти една идея да направя размяна моита Астра за такова Поло(може и без изброените екстри), тъи като колата е много по-тиха от Астра.та ми.Не говоря само за мотора но и за ходовата част.Купето вътре е приятно.Спирачката е много по-мека, съединителя също.Само газта и скоростите ме дразнят малко, смисъл такъв че газта е прекалено мека и само да си отпусна крака и...Другото заради което го искам това Поло е разхода който ми се стори 5/100 извън града при 100~110км/ч.Но явно съм сгрешил.Също ми хареса ниския оборот сутрин при ниска температура-под 1000!Като цяло малко ме разубедихте :( Ще си помисля

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: Polo

Мнениеот Anbuch » Вто 16 окт 2007 22:39

peterl написа:Като цяло малко ме разубедихте :( Ще си помисля

Ай ся... глупости :!: Общо взето темата е : "на какво най-много трябва да се обърне внимание при покупката на такова поло" - да не очакваш само хубави неща да се казват в такава тема :lol: ?
Ако искаш пусни една тема в оффтопика " Ще купувам астра - на кое да обърна повечко внимание?" и гледай какво ще стане! Ако пък си мислиш нещо ,че сме "расисти" пусни я в опел форума :wink:

Потребителски аватар
gogi_billabong
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ми кефи ме

Мнениеот gogi_billabong » Вто 16 окт 2007 23:04

Здравеите навсички ! 2 години карах с двигател 1.1 97 ма а сега маика ми го кара -нема грижи колата само дето като я купих пипнаха малко скоростната и оттогава ма грам не се е обадила.Сега в момента карам 1.4 16 v и върви като лудо само дето постоянно се обайждат некви работи-първо климата оправях лятото после ел стъкла,помпа за централното и ся на капак изгърмя и водната помпа и ше се сменя сичко наново :lol: ,ама няма значение кефи ме и тва е ...........

peterl
Автомобил:
Двигател:

Polo

Мнениеот peterl » Сря 17 окт 2007 16:41

Anbuch Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 23:39 Заглавие: Re: Polo

peterl написа:
Като цяло малко ме разубедихте Ще си помисля

Ай ся... глупости Общо взето темата е : "на какво най-много трябва да се обърне внимание при покупката на такова поло" - да не очакваш само хубави неща да се казват в такава тема ?
Ако искаш пусни една тема в оффтопика " Ще купувам астра - на кое да обърна повечко внимание?" и гледай какво ще стане! Ако пък си мислиш нещо ,че сме "расисти" пусни я в опел форума

Абе и ти си прав, ама нали знаеш.Като тръгнеш да даваш пари искаш всичко за малко пари :D Аз ще ти кажа само едно нещо.Преди да седна в това Поло VW-те не ме кефеха въобще.А сега щом искам да си давам Астра-та за Поло нали се сещаш че това е огромно признание за марката.
Поздрави, Пешо!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”