Има ли истина или да ходя в близкото РПУ да питам ?
Stefan написа:Удължи си го сам и се пази да не те спират, а когато излезне решението, кажи че просто си го загубил и не им го показвайА ако те спрат, не им показвай акта, кажи че си го забравил. Един колега беше казал, че за това нещо глобата е само 10лв.
jims написа:Можеш да удължиш срока в София, не е задължително да се връщаш в Кърджали. Това е само в случай че нямаш излязло наказателно постановление. Примерно на мен така ми забавиха постановлението и ходих да си удължа акта с още един месец (по лична карта се водя Горна Оряховица и там ми идва постановлението, акта си го удължих във Варна). Тук във Варна отиваш в КАТ и ти удължават срока, за София не знам къде точно трябва да отидеш... Някой колега да помогне.
varkulaka написа:за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока.
varkulaka написа:за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока.
Adnan написа:Pichaga написа:къде ти се води местоотчета
там където си там удължаваш, ако живееш в софия и си регнат тук в КАТ тука го удължаваш
Води се в Кърджали, в София живея а акта ще иде там. Още нямам адресна регистрация тук но скоро ще правя.
Adnan написа:Lizard написа:Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.
Значи само в КАТ в РПУ няма да стане ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта