Акта ми го няма остават още 5 дни до изтичане на срока ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Акта ми го няма остават още 5 дни до изтичане на срока ...

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 10:56

:( Какво да правя обадих се на един познат катаджия питам го дали, ще мога да си го удължа от тук в София. Казва не удлъжават срока трябва да идваш тука при нас в Кърджали ( 300 км :? ) да го удължаваме :( .

Има ли истина или да ходя в близкото РПУ да питам ?

Последна промяна от Adnan на Чет 18 окт 2007 11:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 18 окт 2007 11:01

Удължи си го сам и се пази да не те спират, а когато излезне решението, кажи че просто си го загубил и не им го показвай :wink: А ако те спрат, не им показвай акта, кажи че си го забравил. Един колега беше казал, че за това нещо глобата е само 10лв. :arrow:

Последна промяна от Stefan на Чет 18 окт 2007 11:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 11:02

Stefan написа:Удължи си го сам и се пази да не те спират, а когато излезне решението, кажи че просто си го загубил и не им го показвай :wink:

Какво имаш предвид да го удължам сам ?

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 18 окт 2007 11:10

Stefan написа:Удължи си го сам и се пази да не те спират, а когато излезне решението, кажи че просто си го загубил и не им го показвай :wink: А ако те спрат, не им показвай акта, кажи че си го забравил. Един колега беше казал, че за това нещо глобата е само 10лв. :arrow:

мойта информация от колегата dimitkoto от преди 2 седмици спрели го на севлиево за проверка и хоп акта изтекъл и той почнал да се оправда че още не бил дошил в Търново а в София през седмицта неможе да се нареди да си го удължи и прочие ... Отговора на кат : Споко ся ще напишем още един акт за пресроченият акт, който добавя само 10лв към глобата точки не се вземат.

Та дали ще го закубиш или ще ти го подновят ня място като те спрат с добавени 10лв май е едно и също

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 18 окт 2007 11:22

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 12:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Чет 18 окт 2007 11:23

за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока. :D

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 11:25

jims написа:Можеш да удължиш срока в София, не е задължително да се връщаш в Кърджали. Това е само в случай че нямаш излязло наказателно постановление. Примерно на мен така ми забавиха постановлението и ходих да си удължа акта с още един месец (по лична карта се водя Горна Оряховица и там ми идва постановлението, акта си го удължих във Варна). Тук във Варна отиваш в КАТ и ти удължават срока, за София не знам къде точно трябва да отидеш... Някой колега да помогне. :wink:

:arrow: :предавам се

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 18 окт 2007 11:25

Иди и си го удължи, не е задължително в софия, може и другаде, недай си боже нещо да стане има да те влачат с обяснения. Става, аз си удължавах акт извън София понеже не ми се чакаше на опашката. Отиваш, обясняваш че не ти е било излезнало постановлението и че няма да имаш следващата седмица възможност да си идеш до родното място и ги молиш най учтиво да ти набият един печат.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 18 окт 2007 11:26

къде ти се води местоотчета
там където си там удължаваш, ако живееш в софия и си регнат тук в КАТ тука го удължаваш

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 11:26

varkulaka написа:за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока. :D

Този варият искам да го прескоча, точно това питах моя приятел той не ме съветва лично да го правя.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 11:28

Pichaga написа:къде ти се води местоотчета
там където си там удължаваш, ако живееш в софия и си регнат тук в КАТ тука го удължаваш

Води се в Кърджали, в София живея а акта ще иде там. Още нямам адресна регистрация тук но скоро ще правя.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 18 окт 2007 11:28

varkulaka написа:за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока. :D

Е аз имах предвид че не нужно да криеш/мамиш/лужеш кат. след като ако те спрат с пресрочен акт ще ти напишат нов за 10лв и точки не се вземат. И пак си с удължен акт.

Adnan написа:
Pichaga написа:къде ти се води местоотчета

Води се в Кърджали, в София живея а акта ще иде там. Още нямам адресна регистрация тук но скоро ще правя.

Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 18 окт 2007 11:37

Ето още по темата :arrow: http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... ht=#791318

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 11:39

Lizard написа:Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.

Значи само в КАТ в РПУ няма да стане ?

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 18 окт 2007 11:43

Adnan написа:
Lizard написа:Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.

Значи само в КАТ в РПУ няма да стане ?

мисля че няма да стане в рпу-то най-много да те изгледат умно и да те пратят в кат

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”