Акта ми го няма остават още 5 дни до изтичане на срока ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Чет 18 окт 2007 11:49

Лани.
С Ежко се прибираме от Софията.
Акт във Мездра за превишена скорост.
Акта изтчаше на 30.12.
Водя се жител съм на София по лична карта. В Монтана неам адресна регистрация, ама тука си живея :)
В РПУ Монтана (не в КАТ) има един кабинет, дето един чичко капитан седи, пуши цигарки и подписва.
На 29.12. ми го удължиха за още месец без проблем :idea:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 18 окт 2007 11:59

Това е било като за новогодишен подарък mhihi

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Чет 18 окт 2007 12:13

Adnan написа:
Pichaga написа:къде ти се води местоотчета
там където си там удължаваш, ако живееш в софия и си регнат тук в КАТ тука го удължаваш

Води се в Кърджали, в София живея а акта ще иде там. Още нямам адресна регистрация тук но скоро ще правя.

Без уважителни причини, или връзки можеш само в Кърджали!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 18 окт 2007 12:17

при положение че живее в софия , може и в кат софия да си го одължи , другия вариант е като види катаджии да спре и да ги поломи тях ако могат да ти го удължът за да избегнеш опашлите в кат :)

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 18 окт 2007 12:22

K22 написа:
Adnan написа:
Pichaga написа:къде ти се води местоотчета
там където си там удължаваш, ако живееш в софия и си регнат тук в КАТ тука го удължаваш

Води се в Кърджали, в София живея а акта ще иде там. Още нямам адресна регистрация тук но скоро ще правя.

Без уважителни причини, или връзки можеш само в Кърджали!

:( излишно е да питам дали има полицай в форума да свърши услугата ?

Потребителски аватар
1.8i
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1.8i » Чет 18 окт 2007 12:47

Adnan написа:
Lizard написа:Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.

Значи само в КАТ в РПУ няма да стане ?

Отиваш в КАТ в Дървеница и готово 8)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 18 окт 2007 12:49

Adnan написа: :( излишно е да питам дали има полицай в форума да свърши услугата ?

Я виж тук :arrow: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=62796

Потребителски аватар
dimitkoto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitkoto » Чет 18 окт 2007 13:18

Кат дървеница е мястото където би трябвало да го удължиш ако си в София, без значение къде ти е писан и къде се водиш че живееш.

На мен ми пишат вече 3-ти или 4-ти и понеже не обичам да им давам пари на ръка ги оставям малко да се упражняват в правопис, понеже на повечето им липсва доста практика.

После 3 месеца чакам докато ми излезе постановлението в Търново, и като минат те - пращам баща ми вземе талона и да ми го прати :)

По принцип си го подновявах в София месец за месец като изтече предния... до последния път когато се сблъсках с новата система в КАТ която раздава талончета.. и сутринта ми дава едни на които пише че има 180 човека преди мен на ред, а на обяд съвсем не дава.. та решението е или да си пусна ден отпуск (което няма да направя), или да се простя с 10 лева като вземат да ме проверяват.. и да си имам пак 1 месец нов акт с който си карам. Последното ми е по-добро и евтино като вариант отколкото да изгубя цял ден.

Случвало ми се е да ми се размине и акт-а като са ме спирали с изтекъл предишен.. но си е до късмет.

Последна промяна от dimitkoto на Чет 18 окт 2007 13:54, променено общо 1 път.

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Кат

Мнениеот iwanst » Чет 18 окт 2007 13:18

Отиваш в дървеница в КАТ и нямаш проблеми да ти бият печат без значение от къде си... ако искаш помощ от колега освен да те заведе до КАТ друго незнам...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 18 окт 2007 13:43

а аз знам че няма нужда секи човек да повтаря едно и също :) мисля че темата е за :lock:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Чет 18 окт 2007 17:24

Да не отварям нова тема да попитам. Преди ДВА МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА ми съставиха акт на сливенски минерални бани. Не коментирам дали е било правилно или не. Акта е за неправилно изпреварване. От там на сетне нямам наказателно постановление вече доста време. Отивам днес в кат и като видях колко хора чакат на гише 1 и кръгом, на колата и в къщи. Чух, че можело по интернет да се провери дали има излязло наказателно постановление, да се плаща по интернет и др удобни справки. Отварям сайта на КАТ и сякаш се връщам в зората на интернет където всички сайтове бяха сиви с черни букви или черни със зелени букви...такава услуга така и не намерих. Та въпроса ми е освен да ходя и да си загубя сумаси време в чакане на няква опашка има ли друг начин. Отделно, че ако не ми сложат минималната глоба сто процента ще го обжалвам този акт...така, че ще трябва да го подновя, че карам явно месец и половина в нарушение, добре че не са ме спирали. Мерси предварително за инфото

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”